3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Bledar Mullai - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νίκαια Αττική 184 51

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με τα πλακάκια και τα μάρμαρα άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που σε συνδυασμό με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, παρέχουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί μακροχρόνια τον πελάτη. Η καλή τιμή και η υψηλή ποιότητα είναι τα σημαντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας. Φέρνουμε εις πέρας κάθε εργασία. Προτιμήστε μας και θα το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστίνα Σταφυλίδου (Agoratec Ο.Ε) - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρεία μας Agora tec αναλαμβάνει εγγυημένες λύσεις στο τομέα της τοποθέτησης μαρμάρων και πλακιδίων ανά πάσα στιγμή στον χώρο σας.Είτε πρόκειται για ιδιωτικό ή οικιακό χώρο είτε για επαγγελματικό, αναλαμβάνουμε την κάθε εργασία με συνέπεια και υπευθυνότητα. Είμαστε η σωστή επιλογή για τη διαμόρφωση του χώρου σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με λύσεις που να σας ικανοποιούν. Στόχος μας είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια, η σωστή χρήση των υλικών και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κοντίζας και είμαι πολιτικός μηχανικός και σχεδιαστής εσωτερικών χώρων με ειδίκευση στην τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των ανακαινίσεων - κατασκευών. Αναλαμβάνουμε με πλακάκια και μάρμαρα και διαμορφώνουμε προτάσεις σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Νίκαια - 3 επαγγελματίες πλακιδίων