3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Νίκαια

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΜΟΥΡΗΣ - Σκεπές

Σκεπές - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Σαμούρης και αναλαμβάνω την εγκατάσταση ή την επισκευή της σκεπής που ονειρεύεστε. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο των κατασκευών και των οικοδομοτεχνικών εργασιών, στην περιοχή της Αθήνας, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνω ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από το σεβασμό για τον χώρο του πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ - Σκεπές

Σκεπές - Νίκαια Αττική 184 51

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής του χώρου σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Έχω πολυετή πείρα στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΡΑ - Σκεπές

Σκεπές - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Στυλιαρά και είμαι επαγγελματίας στην επισκευή ή την κατασκευή της σκεπής σας. Δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους κατασκευές σκεπών και διαθέτω ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ