20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Παναγιώτης Δερβένης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Η Techniki-expressGP, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Η Πολυετή μου εμπειρία μου επιτρέπει να αναγνωρίζω γρήγορα του πρόβλημα και να το διορθώνω άμεσα. Στοχεύω σε αποτελέσματα που ικανοποιούν τους πελάτες και σε συσκευές που θα αντέξουν στο χρόνο. Συνδυάζω τιμές με άριστη ποιότητα υλικών που αντέχουν στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γρηγοράς - Κολοκυθάς - - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Το κατάστημά μας λειτουργεί στο χώρο της ψύξης του κλιματισμού πολλά χρόνια, όντας μέλος του σωματείου ψυκτικών Αθηνών. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία εγκατάστασης και επισκευής του κλιματιστικού σας, καθώς και κάθε μοντέλο κλιματιστικού. Εργαζόμαστε με γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη και στο περιβάλλον, δίνοντας λύσεις στις κλιματιστικές σας ανάγκες.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση του προβλήματός σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΣΧΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορούμε να επιδιορθώσουμε όλα τα μοντέλα άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνέπεια. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών που αντέχουν στον χρόνο και τιμές που ενθουσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Αναλαμβάνω γρήγορα και υπεύθυνα την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή επαγγελματικής και ποιοτικής εργασίας.Η διάγνωση και εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα και σε τιμές προσιτές. Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες και το συμφέρον σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό, τα τελευταία χρόνια. Εξειδικεύομαι στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτω την τεχνογνωσία να χειριστώ οποιαδήποτε συσκευή με ευκολία. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των ανταλλακτικών που διαθέτουμε, παρέχουμε άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Ηλίας Δήμας και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στον κλιματισμό. Από επισκευή έως τοποθέτηση και εγκατάσταση σε κλιματιστικά. Εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Εξυπηρετώ σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό, στην περιοχή Αθήνα. Στόχος μου η άμεση εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα. Με εγγυημένη απόδοση και παρουσία στο χώρο, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για τις ανάγκες σας στον κλιματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαι έμπειρος ψυκτικός και αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και οικονομικά. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας. Έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού. Εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FROZEN CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Η επιχείρησή μας διαθέτει πολυετή πείρα στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και υλικά με ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου και δίνουμε αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά και με τις καλύτερες δυνατές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECOENERGY SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και στην εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν σε αυτόν τον τομέα. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα των συσκευών. Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας και οικονομικοί στις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE GENERAL ELECTRIC BY TECHNOFREEZER - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Η επιχείρηση μας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει άμεσα λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Εξειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις, επισκευές & συντηρήσεις και πάνω σ'αυτό εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής και να μπορούμε να χειριστούμε οποιαδήποτε συσκευή εύκολα και αποτελεσματικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα τιμών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕΪΜΕΝΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, τοποθέτηση συντήρηση και επισκευή Κλιματιστικών και Ψυκτικών Μηχανημάτων επαγγελματικού τύπου. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και η ικανοποίηση των αναγκών του,λειτουργώντας πάντα άμεσα και με επαγγελματισμό.Παρέχουμε λύση για κάθε ψυκτικό σας πρόβλημα, δίνουμε βάση στη λεπτομέρεια, στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και χρησιμοποιούμε σύγχρονες τις πιο μεθόδους.Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Σπύρος Μαυρίδης και δίνω λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με υπευθυνότητα και σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα άμεσα και προτείνω οικονομικές λύσεις χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά και εξοπλισμό τέλειας ποιότητας. Η πείρα μου και η άριστη τεχνογνωσία μου με βοηθούν στο να δίνω συμφέρουσες λύσεις στον πελάτη και με την σειρά του εκείνος να με εμπιστεύεται. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη . Προτιμήστε με και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE GENERAL ELECTRIC BY TECHNOFREEZER - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Η επιχείρηση μας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει άμεσα λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Εξειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις, επισκευές & συντηρήσεις των επαγγελματικών ψυγείων και πάνω σ'αυτό εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής και να μπορούμε να χειριστούμε οποιαδήποτε συσκευή εύκολα και αποτελεσματικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα τιμών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα και τεχνογνωσία που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα μοντέλα. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων ψυκτικών με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο επισκευής και εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό, τα τελευταία χρόνια. Εξειδικεύομαι στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτω την τεχνογνωσία να χειριστώ οποιαδήποτε συσκευή με ευκολία. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των ανταλλακτικών που διαθέτουμε, παρέχουμε άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

B S ELECTRONICS - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρεία μας διαθέτει εξαιρετική ομάδα συνεργατών που καθημερινά ανταποκρίνεται στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά υψηλής αντοχής στον χρόνο που δίνουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Χαρακτηριζόμαστε από οργάνωση, συνέπεια και επαγγελματισμό. Σεβόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας και δίνουμε λύσεις που συμφέρουν.Βρισκόμαστε σε επιφυλακή να πραγματοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΡΑΦΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Η ομάδα μου με σεβασμό απέναντι στους πελάτες της, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο. Προσφέρουμε εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των κλιματιστικών και την ικανοποίηση των πελατών μας για να θελήσουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαι ο Θεόδωρος Πολίτης και αναλαμβάνω με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου, μια μεγάλη γκάμα εργασιών στις ψυκτικές εργασίες με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρώ πολύ να με εμπιστευθείτε για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Φίλιππος Παπαχαράλαμπος και ειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρειαστείτε. Διαθέτω άριστη τεχνογνωσία και εξοπλισμό που μου δίνει την δυνατότητα για απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και πελάτες που επιθυμούν μακροχρόνια συνεργασία μαζί μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Νίκαια - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί