4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πέργκολα Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις πέργκολες


ΜΠΟΖΙΚΗΣ Σ. ΛΟΥΚΑΤΑΡΗΣ Ι. Ο.Ε - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρεία μας, ΜΠΟΖΙΚΗΣ Σ. ΛΟΥΚΑΤΑΡΗΣ Ι. Ο.Ε με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέρει ολοκληρωμένες πρωτότυπες ιδέες για την τοποθέτηση πέργκολας και συστημάτων σκίασης για το σπίτι η την επιχείρηση σας! Χαρακτηριζόμαστε από άμεση εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές, ποιότητα εργασίας και τήρηση των προσυμφωνηθέντων με τον πελάτη.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στο χώρο σας, για άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνης Μαρκάκης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Αντώνης Μαρκάκης και τα τελευταία 18 χρόνια διατηρώ τη δική μου επιχείρηση που δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης και στην τοποθέτηση πέργκολας για τους εξωτερικούς σας χώρους. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών και του πιο απαιτητικού πελάτη! Επιλέξτε μας για αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις απαιτήσεις σας και θα σας εκπλήξουν θετικά. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και οι τιμές μας είναι προσιτές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bledar Mullai - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νίκαια Αττική 184 51

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασίας που σχετίζεται με την τοποθέτηση πέργκολας, στους εξωτερικούς σας χώρους. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που σε συνδυασμό με υλικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, παρέχουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα αντιπροσωπεύει το γούστο και το στυλ του πελάτη. Συνδυάζουμε δημιουργικές ιδέες με πολυετή πείρα στον τομέα αυτό. Η καλή τιμή και η υψηλή ποιότητα είναι τα σημαντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας. Φέρνουμε εις πέρας κάθε εργασία προτιμήστε μας και θα το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Βενετούλιας - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νίκαια Αττική 184 51

Δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης και μπορώ να αναλάβω με επιτυχία και την τοποθέτηση της πέργκολας, στους εξωτερικούς σας χώρους. Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας έχω αναλάβει πληθώρα εργασιών για οικίες αλλά και επιχειρήσεις! Επιλέξτε μας για μόνιμες και ασφαλής εργασίες με διάρκεια ζωής, που ανταπεξέρχονται στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πέργκολες Νίκαια - 4 εξειδικευμένοι επαγγελματίες