3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Νίκαια Αττική 184 51

H εταιρεία μας είναι στη διάθεση να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία κήπου σας. Θέτουμε ως στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος καλαισθησίας και πρωτοτυπίας, με μοναδικό σκοπό τη δική σας ευχαρίστηση. Σε έναν κόσμο που ο καθένας από εμάς θέλει να τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης, η εταιρεία μας είναι παρούσα ώστε να δημιουργεί ένα τοπίο υπεροχής. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας!!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΡΙΑΝ ΜΟΛΛΑΙ - Κηπουροί

Κηπουρός - Νίκαια Αττική 184 51

Οι κηπουρικές εργασίες είναι ο τομέας μου και φροντίζω να εξυπηρετώ καθημερινά με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έχω άριστες τεχνικές γνώσεις και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε είδους κηπευτική δραστηριότητα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η υπευθυνότητα μου για την πλήρη κάλυψη των πελατών μου, η συνέπεια ως προς όλα τα συμφωνηθέντα. Επικοινωήστε μαζί μου για να λάβετε την προσφορά

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΝΑΖΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Νίκαια Αττική 184 51

Η επιχείρησή μας έχει ως σκοπό να δημιουργήσει "πράσινους” χώρους χαλάρωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα. Αποτελούμενη από πτυχιούχους γεωπόνους και εξειδικευμένο προσωπικό και έχοντας αρωγό την εμπειρία που έχει αποκομίσει όντας στον χώρο της κηποτεχνίας πολλά χρόνια έρχεται κοντά σας για να σας βοηθήσει και να δημιουργήσει μαζί σας ένα προσωπικό χώρο ξεκούρασης και αναζωογόνησης όπως ακριβώς εσείς τον φαντάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός Νίκαια - Οι 3 καλύτεροι Κηπουροί