3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Φωτογράφοι Νίκαια

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΡΠΗΣ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Νίκαια Αττική 184 51

Αναλαμβάνουμε όλες τις φωτογραφήσεις, που επιθυμείτε, άμεσα και με επαγγελματισμό. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η υπευθυνότητα, η συνέπεια απέναντι στα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και η ποιότητα της εργασίας που είναι ανάλογη των απαιτήσεων σας. Οι τιμές που προσφέρουμε σε σχέση με την ποιότητα της εργασίας είναι πολύ ανταγωνιστικές.Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΗΣ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαστε επαγγελματίες φωτογράφοι και αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση γάμων και βαπτίσεων καθώς και άλλων σημαντικών γεγονότων των πελατών μας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα εκτύπωσης φωτογραφιών από πολλά μέσα και κοινωνικά δίκτυα καθώς και πολλές επιλογές εκτύπωσης. Κατόπιν ραντεβού μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς μας. Μας χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Υποσχόμαστε να απαθανατίσουμε τις μοναδικές, για εσάς, στιγμές και να σιγουρέψουμε πως θα τις θυμάστε όλη σας τη ζωή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Νίκαια Αττική 184 51

Παρέχω υπηρεσίες φωτογράφισης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας και είμαι σε θέση να προσφέρω μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει επαγγελματικές φωτογράφισης - βιντεοσκοπήσεις, ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και δημιουργία αναλογικών άλμπουμ. Σε κάθε δουλειά ακολουθώ πιστά τις επιθυμίες των πελατών μου και βρίσκομαι κοντά τους για να τους προτείνω λύσεις που θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Φωτογράφοι Νίκαια