15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Γρηγοράς - Κολοκυθάς - - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Το κατάστημά μας λειτουργεί στο χώρο της ψύξης του κλιματισμού πολλά χρόνια, όντας μέλος του σωματείου ψυκτικών Αθηνών. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία εγκατάστασης και επισκευής του κλιματιστικού σας, καθώς και κάθε μοντέλο κλιματιστικού. Εργαζόμαστε με γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη και στο περιβάλλον, δίνοντας λύσεις στις κλιματιστικές σας ανάγκες.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση του προβλήματός σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΡΑΦΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Η ομάδα μου με σεβασμό απέναντι στους πελάτες της, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο. Προσφέρουμε εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των κλιματιστικών και την ικανοποίηση των πελατών μας για να θελήσουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Σπύρος Μαυρίδης και δίνω λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με υπευθυνότητα και σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα άμεσα και προτείνω οικονομικές λύσεις χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά και εξοπλισμό τέλειας ποιότητας. Η πείρα μου και η άριστη τεχνογνωσία μου με βοηθούν στο να δίνω συμφέρουσες λύσεις στον πελάτη και με την σειρά του εκείνος να με εμπιστεύεται. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη . Προτιμήστε με και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα και τεχνογνωσία που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα μοντέλα. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων ψυκτικών με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE GENERAL ELECTRIC BY TECHNOFREEZER - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Η επιχείρηση μας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει άμεσα λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Εξειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις, επισκευές & συντηρήσεις και πάνω σ'αυτό εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής και να μπορούμε να χειριστούμε οποιαδήποτε συσκευή εύκολα και αποτελεσματικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα τιμών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕΪΜΕΝΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, τοποθέτηση συντήρηση και επισκευή Κλιματιστικών και Ψυκτικών Μηχανημάτων επαγγελματικού τύπου. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και η ικανοποίηση των αναγκών του,λειτουργώντας πάντα άμεσα και με επαγγελματισμό.Παρέχουμε λύση για κάθε ψυκτικό σας πρόβλημα, δίνουμε βάση στη λεπτομέρεια, στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και χρησιμοποιούμε σύγχρονες τις πιο μεθόδους.Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαι ο Θεόδωρος Πολίτης και αναλαμβάνω με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου, μια μεγάλη γκάμα εργασιών στις ψυκτικές εργασίες με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρώ πολύ να με εμπιστευθείτε για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Ηλίας Δήμας και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στον κλιματισμό. Από επισκευή έως τοποθέτηση και εγκατάσταση σε κλιματιστικά. Εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Εξυπηρετώ σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό, στην περιοχή Αθήνα. Στόχος μου η άμεση εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα. Με εγγυημένη απόδοση και παρουσία στο χώρο, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για τις ανάγκες σας στον κλιματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TKLIMA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Προσφέρουμε λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πολλούς και διαφορετικούς τύπους κλιματιστικών άμεσα και οικονομικά. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα επισκευάσει και θα συντηρήσει το κλιματιστικό της και θα την θέσει πολύ γρήγορα σε λειτουργία. Διακρινόμαστε στο επάγγελμα για την ταχύτητα μας, τόσο στην ανταπόκριση όσο και στην εργασία καθώς και για τα εγγυημένα αποτελέσματα που ικανοποιούν τους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Φίλιππος Παπαχαράλαμπος και ειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρειαστείτε. Διαθέτω άριστη τεχνογνωσία και εξοπλισμό που μου δίνει την δυνατότητα για απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και πελάτες που επιθυμούν μακροχρόνια συνεργασία μαζί μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά.Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον του πελάτη προτείνουμε λύσεις μακροχρόνιες και λειτουργικές! Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FROZEN CLIMA - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Η επιχείρησή μας διαθέτει πολυετή πείρα στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και υλικά με ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου και δίνουμε αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά και με τις καλύτερες δυνατές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό, τα τελευταία χρόνια. Εξειδικεύομαι στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτω την τεχνογνωσία να χειριστώ οποιαδήποτε συσκευή με ευκολία. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των ανταλλακτικών που διαθέτουμε, παρέχουμε άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαι έμπειρος ψυκτικός και αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και οικονομικά. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας. Έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού. Εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Νίκαια - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά