3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Νίκαια

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΜΠΙΛΗ Σ. & Ν. Ο.Ε. - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρεία μας με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις μικρές λεπτομέρειες που θα φέρουν τη μεγάλη διαφορά. Χαρακτηριζόμαστε ως συνεπής, όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης και δείχνουμε σεβασμό στον χώρο του πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Νίκαια Αττική 184 51

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη διαμόρφωση χώρων, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω τις απαιτήσεις σας, με την υψηλού επιπέδου δουλειά μου. Συνεργάζομαι με ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, με σκοπό να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΤΙΝΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Αναστάσιος Κοτίνης και αναλαμβάνω παντός είδους χωματουργικές εργασίες και εκσκαφές. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των κηπουρικών εργασιών και συνεργάζομαι με άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες, προκειμένου να μπορούμε να διεκπεραιώσουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Η δουλειά μας, χαρακτηρίζεται από την επιλογή υλικών άριστης ποιότητας αλλά και από τις άριστες τεχνικές γνώσεις μας. Με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας, θα φροντίσουμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ