3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για έμπειρο διαιτολόγο που θα αναλάβει την διατροφή σας μέσα από ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με ακαδημαϊκές γνώσεις και εγγυώμαι ότι μαζί μου θα αλλάξει η καθημερινότητά σας. Στόχος μου είναι τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών μου και να είναι φυσικά και υγιή. Είμαι στην διάθεσή σας για ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΛΟΥΔΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Φωτεινή Καλούδη και είμαι έμπειρη διαιτολόγος που εδώ και χρόνια ασχολούμαι με επιτυχία και με τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και είμαι σε θέση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω και να διαμορφώσω ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕΛΑΓΙΔΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Νίκαια Αττική 184 51

Η Ονομάζομαι Πελαγίδου Μαρία και μεγάλωσα στη Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασα στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ, στο με υποτροφία και έπειτα ασχολήθηκα με πολλούς πελάτες τους οποίους φρόντισα να τους αφήσω ικανοποιημένους με τις υπηρεσίες μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι η καλή ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και αυτό το επιβεβαιώνω με τη συνεχή εκπαίδευσή μου πάνω στη Διαιτολογία και στην Ψυχολογία. Βρίσκομαι σε ετοιμότητα να ανταποκριθώ στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Νίκαια - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι