4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Νίκαια Αττική 184 51

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση του χώρου σας οικιακός ή επαγγελματικός. Από την πρώτη επαφή αξιολογώ τις δυνατότητές του και ακούω τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Προτείνω έξυπνες και δημιουργικές λύσεις που συνδυάζουν όμως την άποψη και το στυλ του κάθε πελάτη. Η πείρα μου στο χώρο με βοήθησε να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες του πελάτη και να διαμορφώνω το πλάνο εργασιών με βάση αυτές. Στόχος μου είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα εξυπηρετεί και σαν χώρος και σαν τιμή τις επιθυμίες του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bledar Mullai - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας, Τέχνο-Λύση από το 1998 δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της γενικής ανακαίνισης του χώρου σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που σε συνδυασμό με υλικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, παρέχουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα αντιπροσωπεύει το γούστο και το στυλ του πελάτη. Συνδυάζουμε δημιουργικές ιδέες με δημιουργικούς συνεργάτες και έχουμε πολυετή πείρα στον τομέα αυτό. Η καλή τιμή και η υψηλή ποιότητα είναι τα σημαντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας.Φέρνουμε εις πέρας κάθε εργασία προτιμήστε μας και θα το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΙΠΕΡΟΓΛΟΥ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Νίκαια Αττική 184 51

Διαθέτω αρχιτεκτονικό γραφείο το οποίο αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις γενικής ανακαίνισης του χώρου σας . Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στο γούστο του πελάτη σε ένα οικιακό περιβάλλον αλλά και της εταιρείας σε ένα επαγγελματικό. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι μοντέρνα και συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της αγοράς και ο εξοπλισμός που διαθέτω είναι άριστης ποιότητας. Στόχος μου είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα ταιριάζει στο γούστο και το στυλ του πελάτη. Συνδυάζω καλή τιμή και υψηλή ποιότητα γι'αυτό είμαι η λύση σας στην γενική ανακαίνιση του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Δακούτρος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαι πολιτικός μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εργασιών ανακαίνισης του επαγγελματικού σας χώρου, ενώ λειτουργώ πάντα άμεσα και οικονομικά. Οι εργασίες μου περιλαμβάνουν την μελέτη του χώρου, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, που συμφωνούν με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά, ώστε οι εργασίες μου να αντέχουν την φθορά του χρόνου. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας, που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Νίκαια - 4 ειδικοί στις ανακαινίσεις