5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την ανακαίνιση των χώρων της πολυκατοικίας


ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΑΣΙΩΤΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανακαινίσεων και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που σας συμφέρουν, ακούγοντας παράλληλα πάντα τις επιθυμίες σας. Στόχος μας είναι ένα χώρος ιδιαίτερα άνετος και εξυπηρετικός με όμορφη αισθητική. Συνδυάζουμε πολύ καλές τιμές με χρήση μοντέρνων υλικών και σχεδίων υψηλής ποιότητας. Διαλέξτε μας διότι είμαστε η λύση σας στην ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τζώρτζογλου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Νίκαια Αττική 184 51

Με μακροχρόνια πείρα στις οικοδομικές εργασίες, παρέχω ολοκληρωμένες εργασίες ανακαίνισης του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας και εξατομικευμένες προτάσεις, ανάλογες της κάθε περίπτωσης. Αναλαμβάνω μαζί με έμπειρους συνεργάτες - Τεχνίτες, Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Διακοσμητές - τη μεταμόρφωση του χώρου σας με γνώμονα την λειτουργικότητα και τη μοναδικότητα! Χαρακτηρίζομαι για την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, την άμεση εξυπηρέτηση και την ποιότητα εργασίας και υλικών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επιβλέπουμε με προσοχή κάθε στάδιο του έργου, επιτυγχάνοντας εγγυημένη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, για να δημιουργήσουμε το χώρο που επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bledar Mullai - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας, από το 1998 δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της γενικής ανακαίνισης του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που σε συνδυασμό με υλικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, παρέχουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα αντιπροσωπεύει το γούστο και το στυλ του πελάτη. Συνδυάζουμε δημιουργικές ιδέες με δημιουργικούς συνεργάτες και έχουμε πολυετή πείρα στον τομέα αυτό. Η καλή τιμή και η υψηλή ποιότητα είναι τα σημαντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας. Φέρνουμε εις πέρας κάθε εργασία προτιμήστε μας και θα το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΙΠΕΡΟΓΛΟΥ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Νίκαια Αττική 184 51

Διαθέτω αρχιτεκτονικό γραφείο το οποίο αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις γενικής ανακαίνισης του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι μοντέρνα και συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της αγοράς και ο εξοπλισμός που διαθέτω είναι άριστης ποιότητας. Στόχος μου είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα ταιριάζει στο γούστο και το στυλ του πελάτη. Συνδυάζω καλή τιμή και υψηλή ποιότητα γι'αυτό είμαι η λύση σας στην γενική ανακαίνιση του χώρου σας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Νίκαια Αττική 184 51

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση του χώρου σας οικιακός ή επαγγελματικός και μπορώ να ανακαινίσω και με μεγάλη επιτυχία και το εσωτερικό της πολυκατοικίας σας. Από την πρώτη επαφή αξιολογώ τις δυνατότητές του και ακούω τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Προτείνω έξυπνες και δημιουργικές λύσεις που συνδυάζουν όμως την άποψη και το στυλ του κάθε πελάτη. Η πείρα μου στο χώρο με βοήθησε να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες του πελάτη και να διαμορφώνω το πλάνο εργασιών με βάση αυτές. Στόχος μου είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα εξυπηρετεί και σαν χώρος και σαν τιμή τις επιθυμίες του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Νίκαια - 5 επαγγελματίες