4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΑΣΙΩΤΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας, House Kitchen προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση σας είτε επαγγελματικού είτε ιδιωτικού χώρου, εξειδικεύομαι στην ανακαίνιση της ξενοδοχειακής σας, μονάδας.Έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση να προτείνουμε ιδέες και λύσεις για την οικία αλλά και την επιχείρηση σας ακούγοντας πάντα τις επιθυμίες σας. Στόχος μας είναι ένα χώρος ιδιαίτερα άνετος και εξυπηρετικός με όμορφη αισθητική. Συνδυάζουμε πολύ καλές τιμές με χρήση μοντέρνων υλικών και σχεδίων υψηλής ποιότητας. Διαλέξτε μας διότι είμαστε η λύση σας στην ανακαίνιση κουζίνας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Νίκαια Αττική 184 51

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου και εξειδικεύομαι στην ανακαίνιση της ξενοδοχειακής σας, μονάδας. Από την πρώτη επαφή αξιολογώ τις δυνατότητές του και ακούω τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Προτείνω έξυπνες και δημιουργικές λύσεις, που συνδυάζουν όμως την άποψη και το στυλ του κάθε πελάτη. Η πείρα μου στο χώρο με βοήθησε να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες του πελάτη και να διαμορφώνω το πλάνο εργασιών, με βάση αυτές. Στόχος μου είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα εξυπηρετεί και σαν χώρος και σαν τιμή τις επιθυμίες της εταιρείας του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bledar Mullai - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Νίκαια Αττική 184 51

Η πολυετής εμπειρία μας στο τομέα των οικοδομικών εργασιών, μας έχει βοηθήσει έτσι ώστε να αναλαμβάνουμε από την αρχή και μέχρι το τέλος κάθε είδους εργασίας ανακατασκευής του χώρου σας, ακόμα και της ξενοδοχειακής σας, μονάδας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι κοντά σας για να προσφέρει ένα άριστο αποτέλεσμα! Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε τον επαγγελματικό χώρο των ονείρων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Δακούτρος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαι πολιτικός μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εργασιών ανακαίνισης του επαγγελματικού σας χώρου, ενώ λειτουργώ πάντα άμεσα και οικονομικά. Οι εργασίες μου περιλαμβάνουν την μελέτη του χώρου, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, που συμφωνούν με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά, ώστε οι εργασίες μου να αντέχουν την φθορά του χρόνου. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε ένα χώρο, που θα αναδείξει την ξενοδοχειακή σας μονάδα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Νίκαια - 4 επαγγελματίες