4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για Ανακαίνιση


Γιώργος Τζώρτζογλου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Νίκαια Αττική 184 51

Με μακροχρόνια πείρα στις οικοδομικές εργασίες, παρέχω ολοκληρωμένες εργασίες ανακαίνισης του επαγγελματικού σας χώρου και εξατομικευμένες προτάσεις, ανάλογες της κάθε περίπτωσης.Αναλαμβάνω μαζί με έμπειρους συνεργάτες - Τεχνίτες, Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Διακοσμητές - τη μεταμόρφωση του χώρου σας με γνώμονα την λειτουργικότητα και τη μοναδικότητα και εξειδικεύομαι στις μονώσεις επαγγελματικών χώρων σας. Χαρακτηρίζομαι για την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, την άμεση εξυπηρέτηση και την ποιότητα εργασίας και υλικών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επιβλέπουμε με προσοχή κάθε στάδιο του έργου, επιτυγχάνοντας εγγυημένη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, για να δημιουργήσουμε το χώρο που επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Νίκαια Αττική 184 51

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου. Από την πρώτη επαφή αξιολογώ τις δυνατότητές του και ακούω τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Προτείνω έξυπνες και δημιουργικές λύσεις, που συνδυάζουν όμως την άποψη και το στυλ του κάθε πελάτη. Η πείρα μου στο χώρο με βοήθησε να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες του πελάτη και να διαμορφώνω το πλάνο εργασιών, με βάση αυτές. Στόχος μου είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα εξυπηρετεί και σαν χώρος και σαν τιμή τις επιθυμίες της εταιρείας του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bledar Mullai - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Νίκαια Αττική 184 51

Η πολυετής εμπειρία μας στο τομέα των οικοδομικών εργασιών, μας έχει βοηθήσει έτσι ώστε να αναλαμβάνουμε από την αρχή και μέχρι το τέλος κάθε είδους εργασίας ανακατασκευής του χώρου σας! Η εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι κοντά σας για να προσφέρει ένα άριστο αποτέλεσμα! Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε τον επαγγελματικό χώρο των ονείρων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Δακούτρος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαι πολιτικός μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εργασιών ανακαίνισης του επαγγελματικού σας χώρου, ενώ λειτουργώ πάντα άμεσα και οικονομικά. Οι εργασίες μου περιλαμβάνουν την μελέτη του χώρου, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, που συμφωνούν με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά, ώστε οι εργασίες μου να αντέχουν την φθορά του χρόνου. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε ένα χώρο, που θα αναδείξει την επιχείρησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Νίκαια