4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΑΣΙΩΤΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας, House Kitchen δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στον κλάδο και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του χώρου σας, είτε επαγγελματικού είτε ιδιωτικού χώρου. Έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση να προτείνουμε ιδέες και λύσεις για την οικία αλλά και την επιχείρηση σας ακούγοντας πάντα τις επιθυμίες σας. Στόχος μας είναι ένα χώρος ιδιαίτερα άνετος και εξυπηρετικός με όμορφη αισθητική. Συνδυάζουμε πολύ καλές τιμές με χρήση μοντέρνων υλικών και σχεδίων υψηλής ποιότητας. Διαλέξτε μας διότι είμαστε η λύση σας στην ανακαίνιση του δωματίου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Νίκαια Αττική 184 51

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης του χώρου σας και μπορώ να ανακαινίσω και με μεγάλη επιτυχία και οποιοδήποτε δωματίου του επαγγελματικού και οικιακού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά. Από την πρώτη επαφή αξιολογώ τις δυνατότητές του και ακούω τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Προτείνω έξυπνες και δημιουργικές λύσεις που συνδυάζουν όμως την άποψη και το στυλ του κάθε πελάτη. Η πείρα μου στο χώρο με βοήθησε να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες του πελάτη και να διαμορφώνω το πλάνο εργασιών με βάση αυτές. Στόχος μου είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα εξυπηρετεί και σαν χώρος και σαν τιμή τις επιθυμίες του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Δακούτρος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαι πολιτικός μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εργασιών ανακαίνισης του χώρου σας, ενώ λειτουργώ πάντα άμεσα και οικονομικά. Οι εργασίες μου περιλαμβάνουν την μελέτη του χώρου, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, που συμφωνούν με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά, ώστε οι εργασίες μου να αντέχουν την φθορά του χρόνου. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε ένα χώρο, που θα αναδείξει το δωμάτιο και το σπίτι σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τζώρτζογλου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Νίκαια Αττική 184 51

Με μακροχρόνια πείρα στις οικοδομικές εργασίες, παρέχω ολοκληρωμένες εργασίες ανακαίνισης του χώρου σας και εξατομικευμένες προτάσεις, ανάλογες της κάθε περίπτωσης. Αναλαμβάνω μαζί με έμπειρους συνεργάτες - Τεχνίτες, Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Διακοσμητές - τη μεταμόρφωση του χώρου σας με γνώμονα την λειτουργικότητα και τη μοναδικότητα και εξειδικεύομαι στις μονώσεις επαγγελματικών χώρων σας. Χαρακτηρίζομαι για την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, την άμεση εξυπηρέτηση και την ποιότητα εργασίας και υλικών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επιβλέπουμε με προσοχή κάθε στάδιο του έργου, επιτυγχάνοντας εγγυημένη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, για να δημιουργήσουμε το χώρο που επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Νίκαια - 4 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις