3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Νέα Σμύρνη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


MAXIM - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η Sunny Day, μια δυναμική εταιρεία catering και event management, που εξειδικεύεται στην οργάνωση εκδηλώσεων. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα εκδηλώσεων όπως γάμους, βαφτίσεις, cocktail party και επαγγελματικά event σε κτήματα γάμου και πολυχώρους εκδηλώσεων για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση και κάθε είδους εταιρική εκδήλωση. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και την υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ, προσφέρει υπηρεσίες catering για τις σημαντικές εκδηλώσεις σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και έχοντας πολυετή εμπειρία καθώς και προσωπικό με εξίσου μεγάλη πείρα, οργανώνουμε το μπουφέ της εκδήλωσης σας με τον βέλτιστο τρόπο. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PAPAGALLINO - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Το ζαχαροπλαστείο PAPAGALLINO, στη Νέα Σμύρνη, αναλαμβάνει υπηρεσίες catering. Διαθέτοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στη ζαχαροπλαστική και γνωρίζοντας πως να "μαγεύουν" με τις γεύσεις τους, θα αναλάβουν το γλυκό μπουφέ της εκδήλωσης σας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια αλλά και τις μοναδικές μας γεύσεις, προσφέροντας υψηλής ποιότητας γλυκίσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Νέα Σμύρνη