3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάμια Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε τοποθέτηση Τζαμιών και υαλοπινάκων


Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει λειτουργικές λύσεις που σχετίζονται με τα τζάμια και τους υαλοπίνακες του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1996, διαθέτοντας εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη και τον χώρο του καθώς και η συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΟΥ - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρουμε λύσεις, που σχετίζονται με τα τζάμια και τους υαλοπίνακες του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου. Έχοντας ως γνώμονα την πολύχρονη πείρα μας, εδώ και μια δεκαετία έχουμε μπει δυναμικά στο χώρο κατασκευάζοντας έργα υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα, έχοντας δώσει μεγάλο βάρος στο καλλιτεχνικό κομμάτι της δουλειάς, δημιουργήσαμε τμήμα μελέτης και κατασκευής τζαμιών και υαλοπινάκων. Επιλέξτε μας για μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα εργασίας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Μέσα από την πολυετή πείρα μας στον χώρο αυτό καθώς και με τη διαρκή ανανέωση του τεχνικού εξοπλισμού μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άριστα στις απαιτήσεις της εποχής. Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη, με υπευθυνότητα και συνέπεια στη συμφωνημένη εργασία. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αντοχή των έργων μας, καθώς και το αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάμια Νέα Σμύρνη - 3+1 εξειδικευμένοι επαγγελματίες