9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Θεμιστοκλής Χυδεριώτης ΡΑΠΤΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τα μάρμαρα και τα πλακίδια που έχετε ή θέλετε να τοποθετήσετε, στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται από το 1978 στο καθαρισμό, στο γυάλισμα και στη συντήρηση μαρμάρου, γρανίτη και πέτρας. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας αλλά και τα σύγχρονα μηχανήματα με διαμάντια για την αρτιότερη και την ταχύτερη επεξεργασία της επιφάνειας που αφήνει το χώρο σας εντελώς καθαρό, παρέχουμε ποιοτικές λύσεις στη φροντίδα του μαρμάρινου δαπέδου. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα εργασιών άκρως επαγγελματικά και δώστε μόνιμη λύση, στο πρόβλημα που σας απασχολεί, άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνουμε με τα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία μας,από το 1996, τη μερική ή πλήρη ανακαίνιση της κατοικίας, του γραφείου ή του καταστήματός σας. Ειδικότερα, ειδικευόμαστε σε μία ποικιλία υπηρεσιών που αφορούν στην ανακαίνιση και ανανέωση του χώρου σας (μπάνιο, κουζίνα, διαμερίσματα, γραφεία, κ.α.) όπως είναι και η τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων. Νέο Σπίτι σημαίνει εγγύηση και επιλεγμένα, ποιοτικά προϊόντα. Σημαίνει λειτουργικότητα και καλαισθησία. Σημαίνει πάνω από όλα εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΜΩΝΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες τοποθέτησης μαρμάρων και πλακιδίων, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες, στο έπακρον. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας και αναλαμβάνω μαζί με τους πολύ έμπειρους συνεργάτες μου πληθώρα εργασιών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για την ολοκλήρωση μιας τεχνικά και αισθητικά άρτιας εργασίας. Είτε σας προέκυψε κάποια έκτακτη βλάβη, είτε επιθυμείτε να γίνονται συγκεκριμένες συντηρήσεις σε τακτικά χρονικά διαστήματα, μπορούμε να βοηθήσουμε. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα, που σας απασχολεί, είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό μου προσωπικό μπορεί να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στους χώρους σας, καλύπτοντας τις οικιακές σας και εταιρικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της, την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ε.Ε. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα για εσάς, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη εργασία, που σχετίζεται με τα πλακίδια που θέλετε να τοποθετήσετε στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να τακτοποιήσει άμεσα το πρόβλημά σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, οι μέθοδοι τοποθέτησης σύγχρονοι και πάντα σεβόμαστε τις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε αναλόγως. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε οι κατάλληλοι επαγγελματίες για την επίλυση του προβλήματος, που σας απασχολεί. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΙΟΛΕΟΓΛΟΥ Μ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας η οποία απαρτίζεται από ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τα πλακίδια και τα μάρμαρα του χώρου σας. Κατέχουμε πολύ μεγάλη τεχνογνωσία στα είδη που δουλεύουμε και εμπειρία στους τρόπους εφαρμογής τους, για κάθε διαφορετική ανάγκη και χρήση. Συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκά εργοστάσια, επιλέγοντας ποιοτικά προϊόντα με προδιαγραφές. Τα περισσότερα υλικά είναι ετοιμοπαράδοτα. Παρέχουμε προσωπικές συμβουλές στους πελάτες μας για τα υλικά που χρειάζονται, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΕΛΛΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές, αναλαμβάνει κάθε μορφής και κλίμακας ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, ανακατασκευές πολυκατοικιών, οικιών, καταστημάτων, γραφείων και χώρων με ιδιαίτερες λειτουργικές απαιτήσεις. Διαθέτουμε κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό και σε συντηρήσεις πάσης φύσεως, όταν και όποτε τις χρειάζεστε.Το επιστημονικό προσωπικό μας καθώς και οι πιστοποιημένοι τεχνίτες μας, εργάζονται με προσήλωση στην ποιότητα και βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάριος Τζιαλλήλας - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω τις εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων, άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών μου πελατών. Διαθέτω εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Τα μηχανήματα και τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι σύγχρονα και οι εργασίες μου ολοκληρώνονται πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη και τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης. Επιλέξτε με και δημιουργήστε χώρους, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε τιμές που συμφέρουν και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΙΑ ΛΑΜΠΟΥΡΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την τοποθέτηση πλακιδίων στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Μαζί με το τεχνικό μου προσωπικό, που απαρτίζεται από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, ολοκληρώνουμε όποια εργασία μας ανατεθεί, με επαγγελματισμό και προσφερόμενη υπηρεσία, υψηλής ποιότητας. Οι πελάτες μας μένουν πλήρως ικανοποιημένοι, η εργασία μας είναι εξατομικευμένη και συμφωνεί με τις ανάγκες τους και δίνουμε πάντα ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα, που σας απασχολεί, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Νέα Σμύρνη - 9 επαγγελματίες πλακιδίων