15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Ιγνάτιος Ρωμνιός - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Έχω πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στις Τενικές Εργασίες Σκίασης. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε γιατί σε κάθε μια εργασία δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, και το αποτέλεσμα είναι πάντα άριστο. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για κήπους και αίθρια, που δεν εξυπηρετούν μόνο πρακτικά, αλλά βελτιώνουν και διακοσμητικά κάθε χώρο που βρίσκονται. Οι πελάτες μας, μας προτιμούν τόσα χρόνια, για την άριστη εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε, την λεπτομερής εργασία αλλά και τις ανταγωνιστικές μας τιμές. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας δώσετε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STYLE TENT - ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές σε τέντες και συστήματα σκίασης, τόσο για επιδιόρθωση, όσο και για αντικατάσταση σε καινούργια. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση απευθείας στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε επισκευή πανιών τέντας, πλύσιμο και ράψιμο, αντικατάσταση των παλαιών σας πανιών με καινούρια. Επισκευάζουμε τον σκελετό της τέντας σας και σεβόμαστε τον χώρο σας, τα προσυμφωνηθέντα και τις προτιμήσεις σας. Αναβαθμίστε την τέντα σας με τα μοτέρ και τους αυτοματισμούς της Somfy, Nyfan, Markilux, Tent Cey. Προτιμήστε μας γιατί παρέχουμε πάντα υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, ενώ πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίησή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΛΛΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για κατασκευή και τοποθέτηση ποιοτικής και λειτουργικής τέντας στον χώρο σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον τομέα, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω τις απαιτήσεις σας, με την υψηλού επιπέδου δουλειά μου. Συνεργάζομαι με ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, με σκοπό να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μας εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Προτιμήστε με για λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και για αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας και αντοχής και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TENTOPOLIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχουμε λύσεις ανώτερης ποιότητας για την τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης στον χώρο σας. Το επιστημονικό προσωπικό μας καθώς και οι πιστοποιημένοι τεχνίτες μας, εργάζονται με προσήλωση στην ποιότητα και βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους. Από ένα σχέδιο ή μια ιδέα, αναλαμβάνουμε να κάνουμε το χώρο σας όπως τον φαντάζεστε! Είμαστε στη διάθεσή σας για μια προσφορά απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και όλα αυτά άμεσα και με προσιτές τιμές που ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KAPSIOHAS L. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στην κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου τεντών και συστημάτων σκίασης. Η μακρόχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης για κάθε χώρο. Το προσωπικό μας έχοντας πολυετή εμπειρία σε θέση να καλύψουμε μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών. Ασφάλεια, εγγύηση, αξιοπιστία, επαγγελματισμός, συνέπεια και άκρως προσιτές τιμές, συνιστούν τους λόγους που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Σε συνεργασία με τις πιο κορυφαίες ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές εταιρείες και με το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας σας εγγυόμαστε το πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε μας για να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GOURNOPANOS - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εμπορία, διάθεση και τοποθέτηση τεντών, συστημάτων πέργκολας και σκίασης προσφέροντας σύγχρονες και μοναδικές λύσεις σκίασης για κάθε χώρο. Βρισκόμαστε στο πλευρό του κάθε μας πελάτη στοχεύοντας να δώσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα στη σκίαση της επαγγελματικής ή της ιδιωτικής του στέγης. Εξασφαλίστε ποιότητα, σύγχρονο design αλλά και την μοναδική αισθητική με τέντες, πέργκολες και συστήματα σκίασης πρωτοποριακού σχεδιασμού. Παρέχουμε μια μεγάλη συλλογή τεντών αλλά και όλα τα συναφή προϊόντα που χρειάζονται. Η πολυετής εμπειρία μας, η άριστη τεχνογνωσία μας, αλλά και οι προσιτές τιμές που προσφέρουμε, εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα! Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ - ΚΟΥΡΤΑΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση μας έδρα την Αθήνα, παρέχει τέντες κάθε είδους. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της σκίασης, εγγυόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα στις εργασίες μας. Καλέστε μας να έρθουμε στο χώρο σας, να σας προτείνουμε λύσεις και να σας δώσουμε την προσφορά μας. Σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε παντός τύπου τέντες, καθώς και ρολοκουρτίνες, πέργκολες, στέγαστρα και ό,τι άλλο αφορά τη σκίαση. Το πολύ έμπειρο προσωπικό μας, βρίσκεται κοντά σας για να σας προτείνει αλλά και να ολοκληρώσει κάθε είδους σχετική εργασία που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας, για να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο ασφαλή για εσάς επιλογή. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας. Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας προσδοκία! Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και τηρούμε τις τιμές μας, σε προσιτά για την εποχή επίπεδα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΤΕΝΤΕΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Στην εταιρεία μας κατασκευάζουμε την δική σας τέντα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και αναλαμβάνουμε και την εγκατάστασή της με μοναδικό στόχο να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες, ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών και να παραδώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Η υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εργασίας μας καθώς και η άρτια τεχνογνωσία των επαγγελματιών μας εγγυώνται την πλήρη ικανοποίησή σας. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεση εξυπηρέτηση και με οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΟΚΑΛΥΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχουμε εγγυημένη εξυπηρέτηση, αποτέλεσμα και αισθητική, όσον αφορά τα συστήματα σκίασης κάθε τύπου και τις τέντες που θέλετε να τοποθετήσετε, στους οικιακούς και εταιρικού σας χώρους. Συμβαδίζοντας με την εποχή που περνάμε, αναζητούμε και προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, παρέχοντας παράλληλα αξεπέραστη ποιότητα και αισθητική στο χώρο σας. H τεράστια ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι εξελιγμένοι μηχανισμοί - αυτοματισμοί, καθώς και οι πολυάριθμες ιδέες για τη σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν τη σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς το απόλυτο καθήκον μας. Τα βασικά χαρακτηριστικά που μας κρατάνε ψηλά στον σημερινό μεγάλο ανταγωνισμό είναι ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας, η ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε και η συνέπεια μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φίλιππος Καράνης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνουμε τις εργασίες που σχετίζονται με τις τέντες του χώρου σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Με το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη. Παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και βιοτεχνίες. Το επιστημονικό προσωπικό μας καθώς και οι πιστοποιημένοι τεχνίτες μας, εργάζονται με προσήλωση στην ποιότητα και βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους. Από ένα σχέδιο ή μια ιδέα, αναλαμβάνουμε να κάνουμε το χώρο σας όπως τον φαντάζεστε!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Θ. - ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες ανώτερης ποιότητας που σχετίζονται με τις τέντες και τα συστήματα σκίασης του χώρου σας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα η πολυετής πείρα και γνώση μας στις τέντες - σκηνές με τα καλύτερα ιταλικά τεντόπανα Paradise. Τα εμπριμέ τεντόπανα Paradise του οίκου PARA δημιουργούνται μόνο για την ελληνική αγορά, κατόπιν πολυετούς μελέτης των κλιματολογικών συνθηκών του τόπου μας. Είναι τα γνωστά, πλέον, τεντόπανα με την επταετή εγγύηση, τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και την κάλυψη από τις UV ακτινοβολίες. Με ανεξίτηλα λαμπερά χρώματα και προστασία Dupont Teflon Fabric Protector (για βροχή, σκόνη, μικρόβια και μούχλα). Όλα μας τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, συνοδεύονται από 7 χρόνια εγγύηση. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Κουράκος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τον καθαρισμό, επισκευή και αντικατάσταση των τεντών του χώρου σας. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η άμεση, φιλική εξυπηρέτηση και η αξιοπιστία μας σε συνδυασμό πάντα με τις προσιτές και λογικές τιμές μας αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε και να καταξιωθούμε στην ελληνική αγορά. Προτιμήστε μας και εκπλαγείτε θετικά από την προσφερόμενη εργασία και τις τιμές μας. Επίκεντρό μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και η παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά και οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία και ευγένεια. Είμαστε η καλύτερη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ Λ ΒΛΑΧΟΥ ΟΕ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε στον ιδιωτικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο τέντες, επαγγελματικές ομπρέλες και γενικά όλα εκείνα τα συστήματα σκίασης που ταιριάζουν σε ένα σύγχρονο χώρο. Χωρίς οικονομική επιβάρυνση και εφόσον μας το ζητήσετε, ερχόμαστε στο χώρο σας και σχεδιάζουμε για εσάς τη λύση που σας ταιριάζει. Για εμάς οι πυλώνες γύρω από τους οποίους οργανώνουμε τις εργασίες μας είναι η λειτουργική αξιοποίηση του προς διαμόρφωση χώρου και η ικανοποίηση των αισθητικών σας κριτηρίων. Το επιστημονικό προσωπικό μας καθώς και οι πιστοποιημένοι τεχνίτες μας, εργάζονται με προσήλωση στην ποιότητα και βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους. Από ένα σχέδιο ή μια ιδέα, αναλαμβάνουμε να κάνουμε το χώρο σας όπως τον φαντάζεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NSL ΤΕΝΤΕΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ασχολούμαστε με την τοποθέτηση παντός τύπου τέντας, καλύπτοντας πλήρως τις εταιρικές και οικιακές σας ανάγκες. Η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της για την ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας η ικανοποίηση των αναγκών σας και πρωταρχικός μου στόχος η παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Είμαστε η ιδανική λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Επιλέξτε μας για λύσεις που συμφωνούν με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ασχολούμαστε με την τοποθέτηση παντός τύπου τέντας, καλύπτοντας πλήρως τις εταιρικές και οικιακές σας ανάγκες. Η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της για την ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας η ικανοποίηση των αναγκών σας και πρωταρχικός μου στόχος η παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προτείνει ποιοτικές, αξιόπιστες και εγγυημένες προτάσεις, με όλα τα σύγχρονα μέσα και σε προσιτές τιμές! Θα χαρούμε πολύ να διαμορφώσουμε μια προσφορά, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, με γνώμονα την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα που επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Νέα Σμύρνη - 15 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες