16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν. - ΠΑΠΟΥΛΗΣ Π. Ο.Ε. - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας αναλαμβάνει την επαγγελματική και άκρως ολοκληρωμένη διεκπεραίωση έργων που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου σας. Στο συνεργείο θα βρείτε καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μεγάλη γκάμα γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και προσωπικό με πολυετή εμπειρία, η οποία εμπλουτίζεται με παρακολούθηση σεμιναρίων. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται, άμεσα και με αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σ. - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α. Ο.Ε. - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Το συνεργείο αυτοκινήτων μου αναλαμβάνει το σέρβις ή την επισκευή που χρειάζεται το όχημα σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για πολλά χρόνια και έχω στη διάθεση μου ομάδα καταξιωμένων μηχανικών με άριστη τεχνογνωσία.Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η αγάπη για τη δουλειά μας, ο σεβασμός στον πελάτη και οι καλές τιμές είναι κάποιοι από τους λόγους που μας εμπιστεύονται, μας επιλέγουν και μας προτείνουν οι πελάτες μας. Η πρόκληση για εμάς είναι να επισκευάζουμε αποτελεσματικά και εγγυημένα, κάθε δύσκολη επισκευή ή ζημιά. Για όποιο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, είμαστε στη διάθεσή σας. Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει το ολοκληρωμένο και άκρως επαγγελματικό service του αυτοκινήτου σας. Στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με δόσεις. Σ' έναν άνετο και λειτουργικό χώρο, διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα κάθε ανάγκη του οχήματός σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με όλες τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο των αυτοκινήτων, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας μας. Εμπιστευθείτε την επιχείρηση μας για ποιοτική εξυπηρέτηση με ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Εδώ και πολλά χρόνια, το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων μας, λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές, μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό μας. Η πολύχρονη πείρα μας και η τεχνογνωσία μας προσφέρουν στους πελάτες μας το αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Αναλαμβάνουμε εξειδικευμένα τις αντιπροσωπείες Alfa Romeo, Lancia, Fiat, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά τους και ειδική τεχνογνωσία. Είμαστε ειδικοί στη Διάγνωση βλαβών και αναλαμβάνουμε γενικό σέρβις, κάνουμε ηλεκτρονικό έλεγχο, επισκευή μοτέρ, αναβαθμίσεις (tuning) εγκεφάλων, βελτιώσεις, επισκευή κινητήρα και εκδίδουμε κάρτα καυσαερίων. Παρέχουμε ανταλλακτικά και αναρτήσεις. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΡΑΓΚΙΟΓΛΟΥ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Aναλαμβάνω την ολοκληρωτική και άκρως επαγγελματική εργασία service του αυτοκινήτου σας αλλά και μικροεπισκευές και ισιώματα. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με φιλικές τιμές. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεση σας για να επισκευάσει το αυτοκίνητο σας και να το μεταμορφώσει, τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Επιλέξτε μας και λάβετε άμεσα, ασφαλή και ποιοτικά αποτελέσματα εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για πολλά χρόνια και διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να δώσει άμεση και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε στον χώρο αυτό, είναι το μεράκι για τη δουλειά μας, η πολύ προσεκτική εργασία αλλά και η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, που βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη. Απόδειξη όλων των παραπάνω το πιστό και άκρως ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας εμπιστεύεται κάθε του σχετική εργασία. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να κλείσουμε ένα ραντεβού για να αναλάβουμε το σέρβις και του δικού σας αυτοκινήτου.​

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CAR PROGRESS - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείριση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκίνησης, με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία, έχοντας ολοκληρώσει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε με απόλυτη επιτυχία για εσάς, παντός τύπου εργασίες για το αυτοκίνητο σας καθώς εξυπηρετούμε όλες τις μάρκες. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε απόλυτα τους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε το όχημα σας από τον χώρο σας. Το συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες για εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η υψηλή ποιότητα εργασίας, τα σωστά ανταλλακτικά καθώς και οι πρώτες ύλες και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε συνεργαστούμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε άμεσες, αποτελεσματικές, ασφαλείς και ποιοτικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΕΡΤΣΑΤΟΣ Δ ΚΟΛΥΖΑΣ Α ΟΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτό είμαι διατεθειμένος να σας καλύψω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και να σας παρέχω μαζί με το εξίσου έμπειρο και άρτια καταρτισμένο μου τεχνικό προσωπικό, εξειδικευμένο Service Αυτοκινήτου. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι η αφοσίωση που δείχνουμε στους πελάτες μας, το μεράκι για τη δουλειά μας και η λεπτομερής εργασία. Όλα αυτά πάντα συνδυάζονται από ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας αλλά και ιδιαίτερη εργασία σε κάθε περίπτωση. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να διορθώσουμε κάθε σας βλάβη αλλά και να φροντίσουμε το αυτοκίνητο σας, για την καλύτερη λειτουργία του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νεκτάριος Πολένης - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Για σέρβις και βλάβες που σας ταλαιπωρούν, επισκεφθείτε το συνεργείο αυτοκινήτων μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω μόνιμη και ασφαλή λύση και δε θα σας ταλαιπωρήσουν άλλο. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για πολλά χρόνια και στο διαθέτω σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό από καταξιωμένους μηχανικούς, έτοιμους να δώσουν άμεσα και εύκολα λύσεις στα προβλήματα σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και ανταλλακτικά για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε με αποτέλεσμα οι πελάτες να μας εμπιστεύονται και να μας προτείνουν. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από την ποιότητα των εργασιών μας, που συνδυάζεται με τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SMALL AND SMART SERVICES AE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου. Έχοντας πολυετή παρουσία στον κλάδο, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη υπευθυνότητα, μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το όχημα σας! Γνωρίζοντας την αδυναμία για το όχημα σας, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως, βελτιώσεις turbo και μηχανικές μετατροπές. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα είναι αυτό που μας παρακινεί προκειμένου να φέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε όχημα που αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε η να βελτιώσουμε!Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και να σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένους από την προσφερόμενη εργασία ανώτερης ποιότητας, που θα σας παραδώσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Το συνεργείο μας με μακρόχρονη πορεία στον κλάδο μπορεί να σας επιλύσει πληθώρα προβλημάτων του οχήματός σας, άμεσα και με αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας. Διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη μονάδα φανοποιείου και βαφείου και πλήρης σειρά μηχανημάτων, αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο επαναφέρει το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, με τέλειο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας σας διαθέτει αυτοκίνητο αντικατάστασης, κατόπιν συνεννοήσεως. Μπορούμε και προσφέρουμε επιδιόρθωση και αλλαγή κινητήρα, τακτικό και μη Service, επισκευή κιβωτίου ταχυτήτων κ.α. Επίσης, εκδίδουμε Κάρτα Καυσαερίων και αναλαμβάνουμε Ευθυγραμμίσεις, Υγραεριοκίνηση και επισκευή ηλεκτρονικού εγκεφάλου. Εμπιστευθείτε μας το αμάξι σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΤΙΔΗΣ SERVICE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια και έχει ολοκληρώσει πληθώρα εργασιών, για διαφορετικούς τύπους αμαξιών με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη μονάδα φανοποιείου και βαφείου και πλήρης σειρά μηχανημάτων, αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο επαναφέρει το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, με τέλειο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας σας διαθέτει αυτοκίνητο αντικατάστασης, κατόπιν συνεννοήσεως. Μπορούμε και προσφέρουμε επιδιόρθωση και αλλαγή κινητήρα, τακτικό και μη Service, επισκευή κιβωτίου ταχυτήτων κ.α. Επίσης, εκδίδουμε Κάρτα Καυσαερίων και αναλαμβάνουμε Ευθυγραμμίσεις, Υγραεριοκίνηση και επισκευή ηλεκτρονικού εγκεφάλου. Εμπιστευθείτε μας το αμάξι σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RT DYNAMICS - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας είναι ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων , που είναι στην θέση να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο της αυτοκίνησης, έχω τη δυνατότητα να φέρω εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, κάθε είδους εργασία για το αυτοκίνητο σας. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας και σε συνδυασμό με μια εργασία που πραγματοποιείται με προσοχή αλλά και με λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα είναι πάντα απόλυτα επιτυχές και ποιοτικό. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η κάλυψη των αναγκών του και η παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΜΠΑΚΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΚΑΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Το συνεργείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Πληροί τα υψηλότερα στάνταρ και προσφέρει την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένεια σας όταν οδηγείται το αυτοκίνητο σας. Διαθέτουμε σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Επίσης, η πολυτελής ενασχόληση μας, σε συνδυασμό με τη διαρκή εκπαίδευση, έχει τοποθετήσει την εταιρεία μας στη κορυφή τεχνογνωσίας και εμπειρίας στο χώρο. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την άριστη επιδιόρθωση του αυτοκινήτου σας και να γίνουμε ο συνεργάτης , που πάντα επιθυμούσατε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MR FRANCE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει το γενικό σέρβις του αυτοκινήτου σας. Με ομάδα που κατέχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης, βρισκόμαστε στη θέση να μπορούμε να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς με τους χρόνους παράδοσης ακόμα και όταν πρόκειται για μεγάλες βλάβες. Στην εργασία μας βάζουμε μεράκι και χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και ανταλλακτικά, με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα να κρατήσει για καιρό. Απόδειξη της ποιοτικής μας εργασίας η πληθώρα των πιστών και άκρως ικανοποιημένων μας πελατών, που μας επιλέγουν για την διεκπεραίωση κάθε σχετικής τους εργασίας. Επιλέξτε μας και θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες, αντάξιες των προσδοκιών σας και αυτοκίνητα, σαν καινούργια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Γ. ΚΑΤΣΑΡΕΛΙΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

H επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία μας στον κλάδο του service οχημάτων, είναι η απόδειξη της εγγυημένης, επαγγελματικής και ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε. Έχουμε εξειδίκευση στα αυτοκίνητα που αναλαμβάνουμε και προσφέρουμε μια υψηλή ποιότητα εργασίας, σε συνδυασμό πάντα με τα αρίστης ποιότητας ανταλλακτικά μας! Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που συνοδεύουν είναι, η συνέπεια η υπευθυνότητα και η άμεση εξυπηρέτηση. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η ευγένεια, η τεχνογνωσία, η ποικιλία ανταλλακτικών και η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο Νέα Σμύρνη - 16 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων