3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συμβουλευτική Νέα Σμύρνη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΤΑΣΟΣ ΒΙΓΚΛΙΑΡΗΣ - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία, HAVE FUN, προσφέρει υπηρεσίες συμβούλευσης για την βέλτιστη προώθηση της επιχείρησης σας. Είμαστε μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου και ενώνοντας τους κλάδους ειδίκευσής μας, μπορούμε να παρέχουμε ύψιστης ποιότητας αποτελέσματα, για τις ανάγκες διαφήμισης της εταιρείας σας, στο διαδίκτυο. Θα χαρούμε να ζητήσετε προσφορά και να επικοινωνήσουμε μαζί σας, με σκοπό να παρέχουμε τα αποτελέσματα που ψάχνατε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Kostis Moustakas - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω τη συμβούλευση επιχειρήσεων για την προώθηση, εκείνων, στο διαδίκτυο. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών προβολής και διαθέτω βαθιά τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο κλάδο. Μπορώ να καλύψω τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες παρέχοντας μία πληθώρα υπηρεσιών διαφήμισης ή δημιουργίας. Θα είναι χαρά μου να με επιλέξετε για τις διαδικτυακές σας ανάγκες και υπόσχομαι πως το αποτελέσματα δε θα τα πιστεύετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Ιγγλέσης - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχω συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προώθηση της εταιρείας σας, με τη χρήση της πληροφορικής και του διαδικτύου. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο του προγραμματισμού και των εφαρμογών διαδικτύου, επί σειρά ετών, γνωρίζοντας έτσι, τις απαιτήσεις και τα προβλήματα της σημερινής εποχής. Βρίσκομαι κοντά στον πελάτη από την αρχή μέχρι το πέρας των εργασιών, λύνοντας τυχών απορίες που μπορεί να έχει και βοηθώντας τον με ότι, σχετικό με την εργασία, χρειαστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ