3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Νέα Σμύρνη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Ιγνάτιος Ρωμνιός - Σκεπές

Σκεπές - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή της σκεπής που φαντάζεστε να στολίζει το σπίτι ή το μαγαζί σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο, πάνω από 30 χρόνια και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου το αποτέλεσμα που θα προκύψει να είναι άριστο. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για κήπους και αίθρια, που δεν εξυπηρετούν μόνο πρακτικά, αλλά βελτιώνουν και διακοσμητικά κάθε χώρο που βρίσκονται.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Σκεπές

Σκεπές - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία, ΖΑΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την κατασκευή σκεπής. Η μακροχρόνια εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας παραδώσει, με συνέπεια και αξιοπιστία, την κατασκευή που είχατε φανταστεί. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΤΑΓΛΟΥ - Σκεπές

Σκεπές - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής σας. Δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους κατασκευές σκεπών και διαθέτω ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ