20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει λειτουργικές λύσεις στις εγκαταστάσεις και τις επισκευές κλιματιστικών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς και χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά. Εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να αποκτήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μαζί σας. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει λειτουργικές λύσεις για εγκαταστάσεις και επισκευές επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της από το 1996 και διαθέτουμε εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη μας. Διαθέτουμε την πείρα να αναγνωρίζουμε άμεσα το πρόβλημα και να προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη με γνώμονα την κάλυψη των επιθυμιών και των αναγκών του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AQUA LIFE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας είναι πανέτοιμη με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε ιδιωτικούς και οικιακούς χώρους .Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο και εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυημένης ποιότητας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο αίτημά σας προσφέροντας συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη στοχεύουμε σε αποτελέσματα που θα αντέξουν στην φθορά του χρόνου και θα του χαρίσουν την ατμόσφαιρα που επιθυμεί για τον χώρο του. Αναλαμβάνουμε καθημερινά άμεσα και με συνέπεια να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

V.S ΤΕΧΝΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας παρέχει κάλυψη για την επισκευή των επαγγελματικών σας ψυγείων. Συντηρούμε και επισκευάζουμε, άμεσα, στο χώρο σας. Παρέχουμε την πολυετή πείρα και εγγύηση ενός αδειούχου τεχνικού και έμπιστου επαγγελματία. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της επισκευής των ηλεκτρικών επαγγελματικών και οικιακών συσκευών όλων των εργοστασίων εδώ και 10 χρόνια. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση εξυπηρέτηση και την παροχή επαγγελματικού αποτελέσματος. Περιμένουμε να δώσουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις στην εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε για το επαγγελματικό σας ψυγείο. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής προτιμήστε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED AIR - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας.Έχοντας μακροχρόνια πορεία στον κλάδο, μπορεί να επιλύσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται.Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις, ικανοποιώντας και τις απαιτήσεις του πιο απαιτητικού πελάτη.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσω στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COSMIDIS COATING - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας με εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών από το 1957 εγγυάται την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με προσωπική εξυπηρέτηση και άρτιο αποτέλεσμα! Είμαστε στην θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με εγκατάσταση και επισκευή επαγγελματικού ψυγείου, με επαγγελματισμό και μόνιμα αποτελέσματα. Λειτουργούμε οικονομικά, γρήγορα και χωρίς κόπο και εξασφαλίζουμε την πλήρη λειτουργικότητα των επαγγελματικών σας ψυγείων. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΖΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Επισκευάζω κάθε τύπο και εταιρεία επαγγελματικού ψυγείου, άμεσα με μόνιμο και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι ότι θέτω τον πελάτη στο κέντρο και αφουγκράζομαι τις ανάγκες του επαγγελματικού του χώρου. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζω επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Οι τιμές μου είναι προσιτές και τηρώ πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, για την παράδοση του έργου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας και να σας παρέχω μακροχρόνιες λύσεις για τα επαγγελματικά σας ψυγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας, μας δίνει άμεσες και οικονομικές λύσεις στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με εντυπωσιακής αποδοτικότητας αποτελέσματα. Παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης αντοχής στην φθορά του χρόνου. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας για να θελήσουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον. Η συνέπεια που δείχνουμε στις εργασίες που αναλαμβάνουμε καθώς και ο επαγγελματισμός μας είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων επαγγελματιών του χώρου. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROSERVICES - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση μας δίνει οριστικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρειαστείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών και των εγκαταστάσεων και ανταποκρινόμαστε έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας ώστε να μας εμπιστευτούν ξανά, στο μέλλον.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευστάθιος Τσατσαλάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ονομάζομαι Ευστάθιος Τσατσαλάκης και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας εδώ και χρόνια με επιτυχημένα αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ψύξης επί σειρά ετών και δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια μου στους χρόνους παράδοσης καθώς και η ευγένεια απέναντι στους πελάτες μου. Τα ανταλλακτικά μου μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε βλάβη ανεξαρτήτως μοντέλου κλιματιστικού. Στέκομαι δίπλα στους πελάτες μου και έπειτα από το πέρας της εργασίας σε ότι με χρειαστούν να τους εξυπηρετήσω. Ο σεβασμός που δείχνω στον χώρο και τον χρόνο τους αποτελεί το ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ άμεσα στο αίτημά σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Μαζί με το πεπειραμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μου, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, γρήγορα και άμεσα στον χώρο σας. Χαρακτηρίζομαι από το επαγγελματικό και άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα κατά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που έχω αναλάβει. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαστε η πρώτη επιλογή στις επισκευή και την εγκατάσταση των επαγγελματικών σας ψυγείων. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΓΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ονομάζομαι Γεώργιος Τέγος και αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, αντιμετωπίζω οποιαδήποτε δυσκολία στην στιγμή. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να ανταποκριθεί στις εξελίξεις της τεχνολογίας. Στοχεύω σε άμεση εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και ικανοποιημένους πελάτες. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

V.S ΤΕΧΝΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η V.S ΤΕΧΝΙΚΗ διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνει να δώσει άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη και φροντίζουμε να διασφαλίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της εργασίας θα είναι καθαρός. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε μοντέλο κλιματιστικού άμεσα και αποτελεσματικά. Οι τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι ιδιαίτερα προσιτές.Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και η άριστη λειτουργικότητα του κλιματιστικού. Είμαστε πανέτοιμοι καθημερινά να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Παναγόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικών. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης, δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς και εξυπηρετώ άμεσα και ποιοτικά. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα καθώς και ο σεβασμός προς τις απαιτήσεις του πελάτη. Επιδιώκω την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέας μου και ενσωματώνω νέες μεθόδους εγκατάστασης και επισκευής. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω ταχύτατα και με τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά που διαθέτω, να επισκευάσω οποιαδήποτε βλάβη του κλιματιστικού σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO KING - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Μαζί με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μου αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι στις ψυκτικές εργασίες τα τελευταία 20 χρόνια και προσφέρω ικανοποίηση στους πελάτες μου, μέσα από την παροχή επαγγελματικών λύσεων που διαφοροποιούνται, ανάλογα με την περίπτωση. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μου και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρω. Είμαι ο άνθρωπος που ψάχνεται για εγγυημένης λύσεις χαμηλού κόστους και υψηλών προδιαγραφών και βρίσκομαι σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και διαθέτω την τεχνογνωσία να φέρω εις πέρας ολοκληρωμένες εργασίες στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης του κλιματιστικού στον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο. Με την εξειδικευμένη ομάδα μου δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής και συντήρησης, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας τόσο με την ποιότητα των υπηρεσιών μας όσο και με τις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαστε έμπειρη ομάδα ψυκτικών και εδώ και χρόνια δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με μοναδικό στόχο την πλήρη ευχαρίστησή σας. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών, καθώς και έμπειρους συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής ποιότητας υλικά και σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη. Η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων είναι προτεραιότητα για εμάς και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε με επιτυχία κάθε εργασία. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε.Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρησή μας με την πολυετή της πείρα αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις σε παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με συνέπεια και επαγγελματισμό.Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία για το κλιματιστικό σας ανεξαρτήτως μοντέλου και συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα του για να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά άριστης ποιότητας και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Φροντίζουμε να παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και την δική σας εργασία καθημερινά με άμεσα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ονομάζομαι Βασίλειος Μηλιώνης και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και συνεχώς ενημερώνομαι για τις εξελίξεις του. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών που περιλαμβάνει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μου είναι να προσφέρω αποτελέσματα άμεσα, γρήγορα και λειτουργικά που θα έχουν αντοχή στην φθορά του χρόνου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να αναλάβω ολοκληρωμένες λύσεις και να φέρω εις πέρας κάθε σας εργασία. Είμαι η λύση για το κλιματιστικό σας και μπορώ να σας το αποδείξω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO KING - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η ομάδα της FRIGO KING με το εξειδικευμένο προσωπικό και την μεγάλη εμπειρία της αναλαμβάνει να δώσει εγγυημένες και αποτελεσματικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Η πείρα μας και ο εξοπλισμός μας, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνουμε. Συνδυάζουμε σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη με αποτελέσματα απόλυτα λειτουργικά και απόλυτα οικονομικά. Εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στον πελάτη και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας έτσι ώστε να νιώθει την ασφάλεια ότι η συσκευή του θα λειτουργικά πάντα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Νέα Σμύρνη - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί