20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει λειτουργικές λύσεις στις εγκαταστάσεις και τις επισκευές κλιματιστικών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς και χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά. Εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να αποκτήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μαζί σας. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει λειτουργικές λύσεις για εγκαταστάσεις και επισκευές επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της από το 1996 και διαθέτουμε εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη μας. Διαθέτουμε την πείρα να αναγνωρίζουμε άμεσα το πρόβλημα και να προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη με γνώμονα την κάλυψη των επιθυμιών και των αναγκών του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO KING - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Μαζί με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μου αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι στις ψυκτικές εργασίες τα τελευταία 20 χρόνια και προσφέρω ικανοποίηση στους πελάτες μου, μέσα από την παροχή επαγγελματικών λύσεων που διαφοροποιούνται, ανάλογα με την περίπτωση. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μου και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρω. Είμαι ο άνθρωπος που ψάχνεται για εγγυημένης λύσεις χαμηλού κόστους και υψηλών προδιαγραφών και βρίσκομαι σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED AIR - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας.Έχοντας μακροχρόνια πορεία στον κλάδο, μπορεί να επιλύσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται.Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις, ικανοποιώντας και τις απαιτήσεις του πιο απαιτητικού πελάτη.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσω στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο Παναγιώτης Καψιμάλης και προτείνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού διαθέτοντας τον εξοπλισμό και τα υλικά να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η συνέπεια στον χρονοδιάγραμμα και ο σεβασμός που δείχνω στον πελάτη από την πρώτη επαφή μαζί τους, αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Οι πελάτες μου επίσης ξεχωρίζουν σε μένα την άρτια τεχνογνωσία μου αλλά και το ότι έπειτα από το πέρας το εργασιών στέκομαι δίπλα τους οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας, μας δίνει άμεσες και οικονομικές λύσεις στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με εντυπωσιακής αποδοτικότητας αποτελέσματα. Παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης αντοχής στην φθορά του χρόνου. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας για να θελήσουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον. Η συνέπεια που δείχνουμε στις εργασίες που αναλαμβάνουμε καθώς και ο επαγγελματισμός μας είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων επαγγελματιών του χώρου. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Μαζί με το πεπειραμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μου, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, γρήγορα και άμεσα στον χώρο σας. Χαρακτηρίζομαι από το επαγγελματικό και άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα κατά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που έχω αναλάβει. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαστε η πρώτη επιλογή στις επισκευή και την εγκατάσταση των επαγγελματικών σας ψυγείων. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Παναγόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικών. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης, δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς και εξυπηρετώ άμεσα και ποιοτικά. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα καθώς και ο σεβασμός προς τις απαιτήσεις του πελάτη. Επιδιώκω την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέας μου και ενσωματώνω νέες μεθόδους εγκατάστασης και επισκευής. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω ταχύτατα και με τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά που διαθέτω, να επισκευάσω οποιαδήποτε βλάβη του κλιματιστικού σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SYSTEM SERVICE ELECTRONIC MASTERS - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Δραστηριοποιούμαστε για αρκετά χρόνια στον χώρο της ψύξης και η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα συμβάλλουν τα μέγιστα για την ικανοποίηση των πελατών μας. Αντιλαμβάνονται τις δύσκολες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε και κρατάμε τις τιμές μας στα πλέον ανταγωνιστικά επίπεδα της αγοράς, με συνεχείς εξαιρετικές προσφορές. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό και δίνουμε λύσεις σε παντός είδους πρόβλημα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΓΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο Γεώργιος Τέγος και είμαι έτοιμος να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε ιδιωτικούς και οικιακούς χώρους .Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και εφαρμόζω νέες μεθόδους στις εργασίες που αναλαμβάνω με γνώμονα την βελτίωση των υπηρεσιών μου. Τα ανταλλακτικά μου προέρχονται από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και εγγυώνται την τέλεια λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας σε βάθος χρόνου. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα εργασιών και αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά. Είμαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε να σας εξυπηρετήσω άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρησή μας με την πολυετή της πείρα αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις σε παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με συνέπεια και επαγγελματισμό.Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία για το κλιματιστικό σας ανεξαρτήτως μοντέλου και συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα του για να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά άριστης ποιότητας και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Φροντίζουμε να παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και την δική σας εργασία καθημερινά με άμεσα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες της εταιρείας, αναλαμβάνουν την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, άμεσα και με μόνιμα αποτελέσματα. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα οι προσιτές τιμές και η ποιοτικά ανώτερη εργασία που προσφέρουμε, πάντα εντός χρονοδιαγράμματος. Τα ανταλλακτικά που διαθέτουμε μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις πιο δύσκολες εργασίες και προσδώσουν στα επαγγελματικά σας ψυγεία την ποιότητα που τους αξίζει. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευστάθιος Τσατσαλάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ονομάζομαι Ευστάθιος Τσατσαλάκης και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας εδώ και χρόνια με επιτυχημένα αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ψύξης επί σειρά ετών και δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια μου στους χρόνους παράδοσης καθώς και η ευγένεια απέναντι στους πελάτες μου. Τα ανταλλακτικά μου μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε βλάβη ανεξαρτήτως μοντέλου κλιματιστικού. Στέκομαι δίπλα στους πελάτες μου και έπειτα από το πέρας της εργασίας σε ότι με χρειαστούν να τους εξυπηρετήσω. Ο σεβασμός που δείχνω στον χώρο και τον χρόνο τους αποτελεί το ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ άμεσα στο αίτημά σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED AIR - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η SPEED AIR με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της αναλαμβάνει να δώσει εγγυημένες και αποτελεσματικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για το σπίτι ή την δουλειά σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και τεχνογνωσία και εγγυόμαστε πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα εργασιών με αποτελέσματα που ενθουσιάζουν για την λειτουργικότητά τους. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασία μαζί τους. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαστε έμπειρη ομάδα ψυκτικών και εδώ και χρόνια δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με μοναδικό στόχο την πλήρη ευχαρίστησή σας. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών, καθώς και έμπειρους συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής ποιότητας υλικά και σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη. Η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων είναι προτεραιότητα για εμάς και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε με επιτυχία κάθε εργασία. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε.Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

V.S ΤΕΧΝΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας παρέχει κάλυψη για την επισκευή των επαγγελματικών σας ψυγείων. Συντηρούμε και επισκευάζουμε, άμεσα, στο χώρο σας. Παρέχουμε την πολυετή πείρα και εγγύηση ενός αδειούχου τεχνικού και έμπιστου επαγγελματία. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της επισκευής των ηλεκτρικών επαγγελματικών και οικιακών συσκευών όλων των εργοστασίων εδώ και 10 χρόνια. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση εξυπηρέτηση και την παροχή επαγγελματικού αποτελέσματος. Περιμένουμε να δώσουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις στην εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε για το επαγγελματικό σας ψυγείο. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχή προτιμήστε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO KING - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η ομάδα της FRIGO KING με το εξειδικευμένο προσωπικό και την μεγάλη εμπειρία της αναλαμβάνει να δώσει εγγυημένες και αποτελεσματικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Η πείρα μας και ο εξοπλισμός μας, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνουμε. Συνδυάζουμε σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη με αποτελέσματα απόλυτα λειτουργικά και απόλυτα οικονομικά. Εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στον πελάτη και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας έτσι ώστε να νιώθει την ασφάλεια ότι η συσκευή του θα λειτουργικά πάντα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

V.S ΤΕΧΝΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η V.S ΤΕΧΝΙΚΗ διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνει να δώσει άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη και φροντίζουμε να διασφαλίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της εργασίας θα είναι καθαρός. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε μοντέλο κλιματιστικού άμεσα και αποτελεσματικά. Οι τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι ιδιαίτερα προσιτές.Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και η άριστη λειτουργικότητα του κλιματιστικού. Είμαστε πανέτοιμοι καθημερινά να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BG ELECTRONICS SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση, BG ELECTRONICS SERVICE, δίνει οριστικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρειαστείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών και των εγκαταστάσεων και ανταποκρινόμαστε έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας ώστε να μας εμπιστευτούν ξανά, στο μέλλον.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και διαθέτω την τεχνογνωσία να φέρω εις πέρας ολοκληρωμένες εργασίες στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης του κλιματιστικού στον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο. Με την εξειδικευμένη ομάδα μου δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής και συντήρησης, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας τόσο με την ποιότητα των υπηρεσιών μας όσο και με τις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Νέα Σμύρνη - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί