3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Στέλιος Βουργουτζής - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η Quality Floors αναλαμβάνει την τοποθέτηση παρκέ πατώματος. Βρισκόμαστε στον χώρο τα τελευταία 40 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και πολύ μεράκι. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε εσάς ένα όμορφο και διαχρονικό αποτέλεσμα, ντύνοντας τον χώρο σας με την ομορφιά και την οικειότητα του ξύλου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Παπαδέλλης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία Papadellis, προσφέρει υπηρεσίες τοποθετήσεις ξύλινων πατωμάτων και σκαλοπατιών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ξύλινων κατασκευών από το 1995 και κατέχουμε υψηλή τεχνογνωσία στον τομέα ασχολίας μας. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό να σας δώσουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στα προβλήματα σας. Σας εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα με υψηλή αισθητική και την ασφάλεια που επιθυμείτε, σε προσιτές τιμές και με συνέπεια στο χρόνο και στις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει αποτελεσματικές λύσεις στην ανακατασκευή πατωμάτων και δαπέδων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακαινίσεων και των κατασκευών από το 1996 και διαθέτουμε εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Η εργασίες μας χαρακτηρίζονται από συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τον χώρο του. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών, ώστε το αποτέλεσμα να κρατήσει για πολύ καιρό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε ποιοτικές προτάσεις για έναν καλύτερο νέο χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Νέα Σμύρνη - 3 επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…