15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Στέλιος Βουργουτζής - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η Quality Floors αναλαμβάνει την τοποθέτηση παρκέ πατώματος στον οικιακό και τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στον χώρο τα τελευταία 40 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και πολύ μεράκι. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε εσάς ένα όμορφο και διαχρονικό αποτέλεσμα, ντύνοντας τον χώρο σας με την ομορφιά και την οικειότητα του ξύλου. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Παπαδέλλης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία Papadellis, προσφέρει υπηρεσίες τοποθετήσεις ξύλινων πατωμάτων και σκαλοπατιών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ξύλινων κατασκευών από το 1995 και κατέχουμε υψηλή τεχνογνωσία στον τομέα ασχολίας μας. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό να σας δώσουμε ολοκληρωμένες και μακροχρόνιες λύσεις στα προβλήματα σας. Σας εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα με υψηλή αισθητική και την ασφάλεια που επιθυμείτε, σε προσιτές τιμές και με συνέπεια στο χρόνο και στις επιθυμίες σας. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει αποτελεσματικές λύσεις στην ανακατασκευή πατωμάτων και δαπέδων με επαγγελματισμό και συνέπεια. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακαινίσεων και των κατασκευών από το 1996 και διαθέτουμε εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Η εργασίες μας χαρακτηρίζονται από συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τον χώρο του. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών, ώστε το αποτέλεσμα να κρατήσει για πολύ καιρό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε ποιοτικές προτάσεις για έναν καλύτερο νέο χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΟΥΝΤΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο Παρασκευάς Τούντας και προτείνω άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής πατωμάτων και των δαπέδων σας. Με το συνεργείο μου διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΒΕΚΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ειδικός τεχνίτης - πατωματζής και δραστηριοποιούμαι στα παρκέτα και συγκεκριμένα στην τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση ξύλινων πατωμάτων, εξυπηρετώντας ολόκληρη την Ελλάδα με γνώμονα την ευχαρίστηση των πελατών του. Διαθέτοντας 25ετή εμπειρία και με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία γύρω από τα ξύλινα πατώματα, προσφέροντας άμεση πανελλαδική εξυπηρέτηση. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζω για ους πελάτες μου ολοκληρωμένα αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και μεγάλης αντοχής στην φθορά του χρόνου. Επιλέξτε με και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΕΡΑΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μπορώ να προτείνω εγγυημένες λύσεις στις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε και αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδα του χώρου σας. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΜΕΩΝ ΚΟΥΡΣΟΥΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο Συμεών Κουρσούνης και προτείνω άμεσες και ιδιαίτερα οικονομικές λύσεις στις εργασίες που αφορούν την τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HYDRO CLEAN - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας δίνει άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης πατώματος και δαπέδου με σκοπό την ευχαρίστηση των πελατών μας και την εξασφάλιση των δαπέδων των ονείρων τους. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PARQUET WORLD - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία Parquet World - Ραυτόπουλος, που ειδικεύεται στα παρκέτα μέσα από την πολυετή πείρα της, σας εγγυάται παροχές και αποτελέσματα υψηλής ποιότητας στην επισκευή και την τοποθέτηση πατωμάτων και δαπέδων. Ενισχύουμε τα δάπεδα του χώρου σας με ξύλινα πατώματα και παρκέτα, προκειμένου να τους προσδώσουμε αίγλη και ποιότητα. Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών, συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των δαπέδων εξασφαλίζουμε για εσάς εγγυημένες και ποιοτικές λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μας. Εμπιστευθείτε μας για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

XFLOOR - ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Γ. ΑΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία διεκπεραιώνει άμεσες και οικονομικές λύσεις στην τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Διαθέτοντας τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε και να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε ζημιά έχει το δάπεδό σας και να σας προσφέρουμε λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις. Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Οι τεχνικοί της εταιρεία μας εδώ και χρόνια προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΜΙΤΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο Παναγιώτης Σιμίτος και παρέχω άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής, κατασκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων στον χώρο σας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Διαθέτω έμπειρη ομάδα συνεργατών που καθημερινά εργάζεται για να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικό μας πλεονεκτήμα είναι τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Τα πατώματα και τα δάπεδά σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που προσφέρουμε αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΠΕΡΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο Βασίλειος Καρπερός, έμπειρος ξυλουργός με ειδίκευση στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας με επαγγελματικά αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΙΟΛΕΟΓΛΟΥ Μ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Μοιραζόμαστε τις απόψεις μας με τους πελάτες μας με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Νέα Σμύρνη - 15 επαγγελματίες