20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Βαγγέλης Κουρκουλιώτης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχω υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων, εντός του νομού Αττικής, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Έχω αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο, απο τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, το οποίο είναι η απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής υπηρεσίας, που προσφέρω. Διαθέτω καταξιωμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, κατάλληλα για την ασφαλή μετακίνηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Κάθε μου κίνηση πραγματοποιείται με υπευθυνότητα και απόλυτη κατανόηση για τις επιθυμίες σας. Με χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τα αντικείμενα σας και εργάζομαι πολύ προσεκτικά ώστε να προσφέρω την μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μεταφορά αυτών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GAT AIOLOS TEAM - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις για τη διεθνή επαγγελματική μεταφορά σας. Βρισκόμαστε στον χώρο της μεταφοράς με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και εργαζόμαστε όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, ψυγείων, ανυψωτικών και γερανών. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι η πολύ προσεκτική εργασία, η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη αλλά και η συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης. Εγγυούμαστε γρήγορη και ποιοτική συσκευασία ώστε να πετύχουμε απόλυτα ασφαλή μεταφορά. Με την επιλογή της εταιρείας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Χαρακτηριζόμαστε για την εξυπηρέτησή μας, τη φιλική συνεργασία και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για τη διεθνή μεταφορά των αντικειμένων σας. Με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, βρίσκομαι σε θέση να γνωρίζω τις περισσότερες ανησυχίες και να προσφέρω προτάσεις για την αντιμετώπιση τους. Κάποια από τα στοιχεία που περιγράφουν τις εργασίες μου, είναι η ευγένεια και η προσεκτική μετακίνηση των αντικειμένων σας. Εξυπηρετούμε, έξυπνα και γρήγορα, προσπαθώντας να καλύψουμε, πλήρως, τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας η ασφάλεια των αγαθών σας και απόδειξη της ποιοτικής μας εργασίας, η πληθώρα των ικανοποιημένων, πελατών μας. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές και εκπλαγείτε, θετικά από το παρεχόμενο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

QUICKMOVERS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών, σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε άμεση και επαγγελματική λύση και στο δικό σας πρόβλημα. Με ενσυναίσθηση στην επιθυμία σας για ασφάλεια, ταχύτητα, σεβασμό και ομαλή μεταφορά χωρίς προβλήματα και κατανοώντας τη δύσκολη οικονομικά εποχή, έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας ώστε το οικονομικό θέμα να μην σας προβληματίζει! Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CONNECT FORWARDING & LOGISTICS LTD - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υπηρεσία διεθνών μεταφορών, ικανοποιώντας έτσι και αυτήν σας την ανάγκη. Με έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και με άρτιο εξοπλισμό, αναλαμβάνω κάθε είδους μεταφορά. Για πραγματικά εγγυημένη και ποιοτική διεξαγωγή των μεταφορών ή μετακομίσεων σας σε πραγματικά οικονομικές τιμές, αφεθείτε στα χέρια μας! Έχουμε το καλύτερο πακέτο για την διεθνή μεταφορά, που θέλετε να εκτελέσετε! Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί. Προτιμήστε μας για εργασίες, εγγυημένης ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές και ενταχθείτε και εσείς στο απόλυτα ικανοποιημένο μας πελατολόγιο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BALLAUF ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει λειτουργικές προτάσεις για τη διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε. Έχουμε πολύχρονη εμπειρία και στόχος μας είναι η παροχή αποτελέσματος του καλύτερου μείγματος ποιότητας - τιμής για τον πελάτη. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα φορτηγά, καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας και την πιο δύσκολη μετακόμιση. Μας διακρίνει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και δίνουμε έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΝΔΔΕ &L - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας η οποία αποτελείται από έμπειρα και άρτια εκπαιδευμένα άτομα του κλάδου αναλαμβάνει την ολοκλήρωση των διεθνών μεταφορών σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Έχουμε αναπτύξει ολοκληρωμένες λύσεις για μεταφορά και αποθήκευση προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε ανάγκη σας. Εγγυόμαστε γρήγορη και ποιοτική συσκευασία, ώστε να πετύχουμε απόλυτα ασφαλή μεταφορά, όσο μακριά και αν θέλετε να αποστείλετε τα πράγματά σας. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία και δίνουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Το εργατικό δυναμικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και μόνιμο ώστε να χειρίζεται τα υπάρχοντά σας με άριστη προσοχή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CONNECT FORWARDING & LOGISTICS LTD - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, συνέπεια και ασφάλεια την μεταφορά και συσκευασία των εμπορευμάτων σας προσφέροντας ποιοτική εργασία, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σεβόμαστε τις προτιμήσεις των πελατών μας και λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας, πάντα τα προσυμφωνηθέντα. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BISTIS MOVERS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των διεθνών μεταφορών και έχουμε αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο, από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μετακομίσεων για πολλά χρόνια και εξυπηρετούμε μεγάλες καταξιωμένες εταιρείες αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες πελάτες. Ως ειδικοί στις μετακομίσεις θα μεριμνήσουμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και θα εγγυηθούμε την ασφάλεια της οικοσκευής σας.Το εργατικό δυναμικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και μόνιμο ώστε να χειρίζεται τα υπάρχοντά σας με άριστη προσοχή. Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα. Εξασκούμε το επάγγελμα με πλήρη υπευθυνότητα και βάση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και διαθέτουμε τις απαραίτητες άδειες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS INTERFRACHT HELLAS S.A. - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορές και μετακομίσεις, εντός του νομού Αττικής. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, κατάλληλα για την ασφαλή μετακίνηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Κάθε μας κίνηση πραγματοποιείται με επαγγελματισμό και απόλυτη κατανόηση ως προς τις επιθυμίες σας. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τον εξοπλισμό και τα αντικείμενα σας και εργαζόμαστε πολύ προσεκτικά, ώστε να προσφέρουμε την μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας της μετακόμισης σας. Με την επιλογή της εταιρείας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Χαρακτηριζόμαστε για την εξυπηρέτησή μας, τη φιλική συνεργασία και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VENUS INTERNATIONAL FORWARDING SA - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνουμε τις μετακομίσεις σας, από και προς Αττική, άμεσα και με τον ασφαλέστερο τρόπο. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και συνεργάτες ιδιαίτερα προσεκτικούς στην δουλειά τους. Δίνουμε βάση στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και στοχεύουμε σε αποτελέσματα που να τον αφήνουν πλήρως ικανοποιημένο. Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και η προσφορά μετακομίσεων που χαρακτηρίζονται από οργάνωση, επαγγελματισμό, αμεσότητα και ασφάλεια των αντικειμένων σας.Είμαστε εδώ να αναλάβουμε τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VENUS INTERNATIONAL FORWARDING SA - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και μετακομίσεων. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, κατάλληλα για την ασφαλή μετακίνηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Κάθε μας κίνηση πραγματοποιείται με επαγγελματισμό και απόλυτη κατανόηση για τις επιθυμίες σας. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τα αντικείμενα σας και εργαζόμαστε πολύ προσεκτικά ώστε να προσφέρουμε την μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μεταφοράς αυτών. Είμαστε η λύση στην διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε. Επιλέξτε μας για λύσεις ανώτερης ποιότητας, σε τιμές, που συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VENUS INTERNATIONAL FORWARDING SA - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων εντός του νομού Αττικής. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, κατάλληλα για την ασφαλή μετακίνηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Κάθε μας κίνηση πραγματοποιείται με επαγγελματισμό και απόλυτη κατανόηση για τις επιθυμίες σας. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τα αντικείμενα σας και εργαζόμαστε πολύ προσεκτικά, ώστε να προσφέρουμε την μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μεταφοράς αυτών. Επιλέξτε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, αντάξια των προσδοκιών σας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο άνθρωπος που ψάχνετε, αφού μπορώ να αναλάβω την ολοκληρωμένη και άκρως επαγγελματική εργασία μετακόμισης, καλύπτοντας το ευρύτερο φάσμα των αναγκών σας. Αναλαμβάνω όποια μετακόμιση, μου αναθέσετε, εντός του νομού Αττικής, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που σοκάρουν και αφήνω τους πελάτες μου πάντα ικανοποιημένους από την παρεχόμενη υπηρεσία μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η μεταφορική εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών όπως σας αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κονιάκος - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και εδώ και εξήντα χρόνια, αναλαμβάνω μετακομίσεις και μεταφορές με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, ενώ μπορώ να υλοποιήσω και διεθνείς μεταφορές. Αναλαμβάνω όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται για την μεταφορά των πραγμάτων σας με συνέπεια και ασφάλεια από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή της παράδοσης.Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η αμεσότητα, η συνέπεια, η προσοχή και η ασφάλεια. Σκοπός μου είναι να αναπτύξω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και μακροχρόνιας συνεργασίας. Επιλέξτε με για εργασίες ανώτερης ποιότητας και ασφάλειας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν, θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΙΩΤΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών καθημερινά, αναλαμβάνοντας την ολοκλήρωση οποιασδήποτε σχετικής εργασίας, εντός του νομού Αττικής, άμεσα και υπεύθυνα.Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μετακομίσεων είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Με χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μου, καθώς δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα, ένα ακόμα στοιχείο που με καθιστά ικανό να διεκπεραιώσω με επιτυχία, όποια εργασία, μου αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS INTERFRACHT HELLAS S.A. - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και άκρως επαγγελματική ολοκλήρωση των διεθνών μεταφορών σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, κατάλληλα για την ασφαλή μετακίνηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Κάθε μας κίνηση πραγματοποιείται με επαγγελματισμό και απόλυτη κατανόηση για τις επιθυμίες σας. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τον εξοπλισμό σας και εργαζόμαστε πολύ προσεκτικά, ώστε να προσφέρουμε την μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μεταφοράς αυτού. Επιλέξτε μας για ασφαλείς διεθνής μεταφορές, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και επωφεληθείτε από την ποιότητα εργασίας και τις χαμηλές τιμές, που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΟΥΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι έμπειρος και εξειδικευμένος επαγγελματίας του κλάδου και αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις στις μεταφορές και μετακομίσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνω όποια εργασία μετακόμισης, μου αναθέσετε εντός του νομού Αττικής.Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων και στην συνέπεια του χρονοδιαγράμματος, που έχουμε θέσει με τον πελάτη. Στοχεύω σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και σε ιδιαίτερα ευχαριστημένους πελάτες. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας προσφέρω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PEGASUS SERVICES ΙΚΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σύμφωνα με τα προσυμφωνηθέντα, με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να είναι πάντα ικανοποιημένοι, από την παρεχόμενη υπηρεσία μας. Είμαστε στη διάθεση σας, να αναλάβουμε κάθε μεταφορά - μετακόμιση για εσάς, υπεύθυνα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ