3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφράσεις Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά για επαγγελματικές μεταφράσεις από τους ειδικούς


ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΗ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχω υπηρεσίες μετάφρασης κειμένων αλλά και διερμηνειών. Βρίσκομαι για πολλά έτη στον χώρο των μεταφράσεων, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών από μεταφράσεις επίσημων κειμένων μέχρι υποτιτλισμούς οπτικοακουστικών υλικών. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια και την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη, κατανοώντας τις ανησυχίες και τις απαιτήσεις τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νάνσυ Κωστοπούλου - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω μεταφράσεις εργασιών, εξυπηρετώντας άμεσα κάθε πελάτη μου. Είμαι πολιτικός μηχανικός και δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των ανακαινίσεων για αρκετά χρόνια. Γνωρίζοντας την επιστημονική ορολογία του αντικειμένου μου, βρίσκομαι στη θέση να προσφέρω μεταφραστικές υπηρεσίες για εργασίες του κλάδου. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας κάνω μία προσφορά που θα σας συμφέρει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΖΙΛΑ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω υπηρεσίες μεταφράσεων για επίσημα και ανεπίσημα κείμενα. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο χώρο για αρκετά χρόνια και χαρακτηρίζομαι από το μεράκι και τον ζήλο που δείχνω στη δουλειά μου. Για την ιδιωτική σας υποστήριξη μέχρι και την επαγγελματική σας ανάγκη, βρίσκομαι κοντά σας για να παρέχω τις ποιοτικότερες λύσεις στα προβλήματα των μεταφράσεων που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μεταφράσεις Νέα Σμύρνη - 3 μεταφραστές