3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Νέα Σμύρνη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


Kostis Moustakas - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω τον σχεδιασμό του εταιρικού σας λογοτύπου, αλλά και την διαχείριση της εταιρικής σας ταυτότητας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της γραφιστικής και πληροφορικής και διαθέτω βαθιά τεχνογνωσία των παραπάνω κλάδων. Μπορώ να καλύψω τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες σε μία πληθώρα υπηρεσιών διαφήμισης ή δημιουργίας. Θα είναι χαρά μου να με επιλέξετε και υπόσχομαι πως το αποτέλεσμα της εργασίας μου θα είναι αντάξιο των απαιτήσεων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΣΟΣ ΒΙΓΚΛΙΑΡΗΣ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία, HAVE FUN, προσφέρει υπηρεσίες γραφιστικής και σχεδιασμού γραφικών, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε και το εταιρικό σας λογότυπο. Είμαστε μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου και ενώνοντας τους κλάδους ειδίκευσης μας μπορούμε να παρέχουμε ύψιστης ποιότητας αποτελέσματα, για τις ανάγκες διαφήμισης της εταιρείας σας, στο διαδίκτυο. Θα χαρούμε να ζητήσετε προσφορά και να επικοινωνήσουμε μαζί σας, με σκοπό να παρέχουμε τα αποτελέσματα που ψάχνατε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LABROULI'S CREATIVE - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία LABROULI'S CREATIVE, αναλαμβάνει εργασίες γραφιστικής, παραγωγής γραφικών και σχεδιασμού λογότυπου για επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε χρόνια στον χώρο της γραφιστικής με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε αισθητικά όμορφα αλλά και τεχνικά κατάλληλα αποτελέσματα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια ως προς τα χρονοδιαγράμματα, αλλά και από την υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ