3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Λογιστής Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες λογιστές και λογιστικά γραφεία


Ιωάννης Αντωνόπουλος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχω ποιοτικές λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις αλλά και απλούς φορολογούμενους. Με μεγάλη πείρα στον χώρο της λογιστικής, βρίσκομαι κοντά στους πελάτες μου, ώστε να τους βοηθήσω με οποιαδήποτε φορολογική εκκρεμότητα έχουν. Στόχος μου είναι να χτίζω μακροχρόνιες σχέσεις επαγγελματισμού με τους πελάτες ώστε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και μετά το πέρας της εργασίας που μου ανέθεσαν. Δουλεύω με συνέπεια και σεβασμό, πάντοτε προσπαθώντας να ικανοποιώ τις απαιτήσεις σας με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Ζωγάκης - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω λογιστικές και φοροτεχνικές εργασίες προσφέροντας ασυναγώνιστες υπηρεσίες. Βρίσκομαι για πολλά χρόνια στον χώρο της λογιστικής με φιλοδοξία να συνεχίσω να παρέχω υπηρεσίες στους πελάτες μου με τον ίδιο ζήλο και ποιότητα. Τους βοηθάω να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα βρίσκομαι δίπλα τους για οποιαδήποτε χρηματοοικονομική ή λογιστική συμβουλή χρειαστούν. Επίσης, αναλαμβάνω και μικρότερης κλίμακας εργασίες, όπως συμπληρώσεις φορολογικών δηλώσεων και δηλώσεις ΦΠΑ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άννα Σαχινίδου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες. Με την πολυετή εμπειρία μου θα βρίσκομαι δίπλα σας σε κάθε βήμα ολοκλήρωσης των εκκρεμοτήτων σας, προσφέροντας συμβουλές και γνώσεις για την κάλυψη των αναγκών σας. Γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι πελάτες μου, γι' αυτό προσφέρω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και φροντίζω να με εμπιστευτούν ξανά στο μέλλον. Η άμεση εξυπηρέτηση και η συνεπής παράδοση στους συμφωνημένους χρόνους, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Λογιστής Νέα Σμύρνη - 3 επαγγελματίες Λογιστές