15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει λειτουργικές λύσεις στις εγκαταστάσεις και τις επισκευές κλιματιστικών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς και χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά. Εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να αποκτήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μαζί σας. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED AIR - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η SPEED AIR με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της αναλαμβάνει να δώσει εγγυημένες και αποτελεσματικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για το σπίτι ή την δουλειά σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και τεχνογνωσία και εγγυόμαστε πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα εργασιών με αποτελέσματα που ενθουσιάζουν για την λειτουργικότητά τους. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασία μαζί τους. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΓΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο Γεώργιος Τέγος και είμαι έτοιμος να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε ιδιωτικούς και οικιακούς χώρους .Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και εφαρμόζω νέες μεθόδους στις εργασίες που αναλαμβάνω με γνώμονα την βελτίωση των υπηρεσιών μου. Τα ανταλλακτικά μου προέρχονται από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και εγγυώνται την τέλεια λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας σε βάθος χρόνου. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα εργασιών και αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά. Είμαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε να σας εξυπηρετήσω άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAXELECTRO - ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ Γ. ΜΑΡΙΑ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επισκευή και η εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είναι ο τομέας ειδίκευσή μας και δίνουμε ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις άμεσα και υπεύθυνα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον του πελάτη προτείνουμε λύσεις μακροχρόνιες και λειτουργικές. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με την παράδοση επαγγελματικών και λειτουργικών αποτελεσμάτων. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που επιθυμείτε και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευστάθιος Τσατσαλάκης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ονομάζομαι Ευστάθιος Τσατσαλάκης και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας εδώ και χρόνια με επιτυχημένα αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ψύξης επί σειρά ετών και δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια μου στους χρόνους παράδοσης καθώς και η ευγένεια απέναντι στους πελάτες μου. Τα ανταλλακτικά μου μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε βλάβη ανεξαρτήτως μοντέλου κλιματιστικού. Στέκομαι δίπλα στους πελάτες μου και έπειτα από το πέρας της εργασίας σε ότι με χρειαστούν να τους εξυπηρετήσω. Ο σεβασμός που δείχνω στον χώρο και τον χρόνο τους αποτελεί το ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ άμεσα στο αίτημά σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και διαθέτω την τεχνογνωσία να φέρω εις πέρας ολοκληρωμένες εργασίες στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης του κλιματιστικού στον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο. Με την εξειδικευμένη ομάδα μου δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής και συντήρησης, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας τόσο με την ποιότητα των υπηρεσιών μας όσο και με τις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαστε έμπειρη ομάδα ψυκτικών και εδώ και χρόνια δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με μοναδικό στόχο την πλήρη ευχαρίστησή σας. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών, καθώς και έμπειρους συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής ποιότητας υλικά και σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη. Η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων είναι προτεραιότητα για εμάς και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε με επιτυχία κάθε εργασία. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε.Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο Παναγιώτης Καψιμάλης και προτείνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού διαθέτοντας τον εξοπλισμό και τα υλικά να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η συνέπεια στον χρονοδιάγραμμα και ο σεβασμός που δείχνω στον πελάτη από την πρώτη επαφή μαζί τους, αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Οι πελάτες μου επίσης ξεχωρίζουν σε μένα την άρτια τεχνογνωσία μου αλλά και το ότι έπειτα από το πέρας το εργασιών στέκομαι δίπλα τους οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AQUA LIFE - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας είναι πανέτοιμη με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε ιδιωτικούς και οικιακούς χώρους .Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο και εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυημένης ποιότητας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο αίτημά σας προσφέροντας συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη στοχεύουμε σε αποτελέσματα που θα αντέξουν στην φθορά του χρόνου και θα του χαρίσουν την ατμόσφαιρα που επιθυμεί για τον χώρο του. Αναλαμβάνουμε καθημερινά άμεσα και με συνέπεια να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας, μας δίνει άμεσες και οικονομικές λύσεις στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με εντυπωσιακής αποδοτικότητας αποτελέσματα. Παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης αντοχής στην φθορά του χρόνου. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας για να θελήσουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον. Η συνέπεια που δείχνουμε στις εργασίες που αναλαμβάνουμε καθώς και ο επαγγελματισμός μας είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων επαγγελματιών του χώρου. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

V.S ΤΕΧΝΙΚΗ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η V.S ΤΕΧΝΙΚΗ διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνει να δώσει άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη και φροντίζουμε να διασφαλίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της εργασίας θα είναι καθαρός. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε μοντέλο κλιματιστικού άμεσα και αποτελεσματικά. Οι τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι ιδιαίτερα προσιτές.Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και η άριστη λειτουργικότητα του κλιματιστικού. Είμαστε πανέτοιμοι καθημερινά να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρησή μας με την πολυετή της πείρα αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις σε παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με συνέπεια και επαγγελματισμό.Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία για το κλιματιστικό σας ανεξαρτήτως μοντέλου και συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα του για να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά άριστης ποιότητας και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Φροντίζουμε να παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και την δική σας εργασία καθημερινά με άμεσα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ονομάζομαι Βασίλειος Μηλιώνης και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και συνεχώς ενημερώνομαι για τις εξελίξεις του. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών που περιλαμβάνει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μου είναι να προσφέρω αποτελέσματα άμεσα, γρήγορα και λειτουργικά που θα έχουν αντοχή στην φθορά του χρόνου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να αναλάβω ολοκληρωμένες λύσεις και να φέρω εις πέρας κάθε σας εργασία. Είμαι η λύση για το κλιματιστικό σας και μπορώ να σας το αποδείξω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO KING - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η ομάδα της FRIGO KING με το εξειδικευμένο προσωπικό και την μεγάλη εμπειρία της αναλαμβάνει να δώσει εγγυημένες και αποτελεσματικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Η πείρα μας και ο εξοπλισμός μας, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνουμε. Συνδυάζουμε σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη με αποτελέσματα απόλυτα λειτουργικά και απόλυτα οικονομικά. Εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στον πελάτη και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας έτσι ώστε να νιώθει την ασφάλεια ότι η συσκευή του θα λειτουργικά πάντα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Παναγόπουλος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικών. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης, δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς και εξυπηρετώ άμεσα και ποιοτικά. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα καθώς και ο σεβασμός προς τις απαιτήσεις του πελάτη. Επιδιώκω την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέας μου και ενσωματώνω νέες μεθόδους εγκατάστασης και επισκευής. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω ταχύτατα και με τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά που διαθέτω, να επισκευάσω οποιαδήποτε βλάβη του κλιματιστικού σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Νέα Σμύρνη - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά