20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών


Στέλιος Ρομποτής - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση της κουζίνας και την επισκευή του φούρνου σας. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών με αποτέλεσμα να μπορώ να σας εξυπηρετήσω άμεσα και αποτελεσματικά. Εργάζομαι σεβόμενος τις απαιτήσεις του πελάτη για το βέλτιστο αποτέλεσμα και είναι συνεπής στους χρόνους παράδοσης. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και σκοπός μας, η απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και φροντίζουμε να παρέχουμε τιμές ασυναγώνιστες. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΗΝΑΪΔΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο άνθρωπος που χρειάζεστε για την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας και λειτουργώ άμεσα και αποτελεσματικά, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία που μου επιτρέπει να χειρίζομαι όλα τα μοντέλα αποτελεσματικά. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι ο επαγγελματισμός, η ακρίβεια, η συνέπεια και επιτυγχάνω πάντα αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη. Σκοπός μου είναι το χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη και παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους! Προτιμήστε με και δεν θα χάσετε! Είμαι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GAGGENAU - SUB ZERO - WOLF - VIKING - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Εδώ και 33 συναπτά έτη, η εταιρεία μας παρέχει τεχνικές υπηρεσίες και επισκευές φούρνων μικροκυμάτων, με συνέπεια, φερεγγυότητα, γνώσεις και πείρα, εφόδια που μας έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση. Όλα αυτά τα χρόνια εξελισσόμαστε και στην ποιότητα εργασίας που προσφέρουμε, αλλά και στις γνώσεις της επισκευής των συσκευών, που και αυτές εξελίσσονται, κατορθώνοντας να είμαστε, έτσι, πάντα ενήμεροι για κάθε τι νέο. Η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός και η οργάνωση της εταιρείας μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εξελίξεις. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εσωτερική οργάνωση, αλλά και στη σωστή επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και μπορεί να αναλάβει με μεγάλη επιτυχία τον φούρνο μικροκυμάτων σας. Για περισσότερα από 20 χρόνια, ειδικευόμαστε, με συνέπεια και ευθύνη, στις επισκευές οικιακών συσκευών όλων των τύπων. Με χιλιάδες επισκευές οικιακών συσκευών στο ενεργητικό μας, είμαστε σε θέση να επιλύσουμε και τις δυσκολότερες βλάβες των συσκευών. Έχουμε σαν στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και γι' αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας σ΄αυτόν με αμεσότητα, λόγω του ευέλικτου ωραρίου μας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής του. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που αναλαμβάνει την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας ανεξαρτήτως μοντέλου, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριζόμαστε από το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στον εκάστοτε πελάτη. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Για εμάς η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και για αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένη λύση στο εκάστοτε πρόβλημα. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SYSTEM SERVICE ELECTRONIC MASTERS - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Οι έμπειροι επαγγελματίες της εταιρίας μας αναλαμβάνουν την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα σε οποιαδήποτε επισκευή ακόμη κι αν φαινομενικά είναι μεγάλης δυσκολίας. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς! Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα προσιτές τιμές και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SYSTEM SERVICE ELECTRONIC MASTERS - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που καθημερινά ανταποκρίνεται στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Με την πολυετή μας εμπειρία στον χώρο των επισκευών και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα σε οποιαδήποτε επισκευή ακόμη κι αν φαινομενικά είναι μεγάλης δυσκολίας. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Περιμένουμε καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε και εγγυόμαστε την παράδοση επαγγελματικών και λειτουργικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε τόσο από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και από το κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROSERVICES - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση μας δίνει οριστικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρειαστείτε. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών και των εγκαταστάσεων και ανταποκρινόμαστε έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Οι τεχνικοί μας παρακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα και ενσωματώνουν νέες τεχνικές και μεθόδους για να εξελίξουν τις υπηρεσίες τους. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας ώστε να μας εμπιστευτούν ξανά, στο μέλλον. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Διαθέτω πεπειραμένους και άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες και αναλαμβάνω κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας γρήγορα και άμεσα στον χώρο σας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι το επαγγελματικό και άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα κατά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που έχω αναλάβει και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στον χώρο του πελάτη. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε περίπτωσης. Εργάζομαι με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον πελάτη και χρησιμοποιώ τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς. Προτιμήστε με και η συσκευή σας θα λειτουργεί άψογα και για πολλά ακόμη χρόνια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΖΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επισκευή και η εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας είναι ο τομέας εξειδίκευσής μου εδώ και πολλά χρόνια. Ολοκληρώνω όλες τις εργασίες που μου αναθέτετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας! Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι ότι θέτω τον πελάτη στο κέντρο των δραστηριοτήτων μου και αφουγκράζομαι τις ανάγκες του χώρου του. Στοχεύω σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και σε μόνιμες σχέσης συνεργασίας! Επιλέξτε με για εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και βγείτε κερδισμένοι! Οι τιμές μου είναι προσιτές και τηρώ πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, για την παράδοση της συσκευής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αποστολίδης - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές κουζίνας ή φούρνου, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων και των οικιακών εγκαταστάσεων καθώς και ομάδα αποτελούμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες που θα είναι κοντά σας όταν τους χρειαστείτε, για να δώσουν ποιοτικές λύσεις και προτάσεις για το πρόβλημα σας. Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η οργάνωση, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η άμεση εξυπηρέτηση. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου και εξασφαλίζω για εσάς ολοκληρωμένα και αξιόπιστα αποτελέσματα. Φροντίζω να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου και να παρακολουθώ τα νέα του κλάδου. Επιλέξτε με για ποιοτικά, λειτουργικά, μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED AIR - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η SPEED AIR με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της αναλαμβάνει να δώσει εγγυημένες και αποτελεσματικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου για το σπίτι ή την δουλειά σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και τεχνογνωσία και εγγυόμαστε πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα εργασιών με αποτελέσματα που ενθουσιάζουν για την λειτουργικότητά τους. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO KING ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΟΥΚΑΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η ομάδα της εταιρείας μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας, λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Στόχος μας είναι η παροχή αποτελεσμάτων απόλυτα λειτουργικών και οικονομικών. Η εγγύησή μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Η πείρα μας και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας έχει ξεχωρίσει στα μάτια των πελατών μας οι οποίοι αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας. Στεκόμαστε δίπλα στον πελάτη και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, ώστε να νιώθει την ασφάλεια ότι η συσκευή του θα λειτουργεί πάντα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνιος Αποστολόπουλος - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ονομάζομαι Αντώνιος Αποστοόπουλος και αναλαμβάνω την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων σας. Βρίσκομαι στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών για πολλά χρόνια και συνεργάζομαι με εξειδικευμένους, καταξιωμένους τεχνικούς, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν με τις βλάβες των ηλεκτρικών ειδών σας. Μας χαρακτηρίζει η άμεση εξυπηρέτηση και ο σεβασμός απέναντι στη συσκευή και στον χώρο του πελάτη. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και γι' αυτά με ξεχωρίζουν οι πελάτες μας είναι η συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα και ο σεβασμός στον χώρο και τον χρόνο τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

V.S ΤΕΧΝΙΚΗ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας παρέχει κάλυψη για την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας, με άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα. Συντηρούμε και επισκευάζουμε, άμεσα, στο χώρο σας. Παρέχουμε την πολυετή πείρα και εγγύηση ενός αδειούχου τεχνικού και έμπιστου επαγγελματία. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της επισκευής των ηλεκτρικών επαγγελματικών και οικιακών συσκευών όλων των μοντέλων.Τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμούν οι πελάτες μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή επαγγελματικού αποτελέσματος. Προτιμήστε μας για ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας καθημερινά μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της επισκευής της ηλεκτρικής σας σκούπας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαστε στον χώρο χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις αλλά και σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών. Μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρη ικανοποίησή σας και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΖΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο Ιωάννης Ράζης και παρέχω υπηρεσίες επισκευής και επιδιόρθωσης ηλεκτρικής σκούπας. Διαθέτω πολυετή παρουσία στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, γνωρίζοντας τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στη λειτουργικότητα του προϊόντος σας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη μου. Φροντίζω να παρακολουθώ τις εξελίξεις στον τομέα μου και να προτείνω εγγυημένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να σας παρέχω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROSERVICES - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση μας δίνει οριστικές λύσεις στις επισκευές των μικροσυσκευών σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών και των εγκαταστάσεων και ανταποκρινόμαστε έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Η συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία και η προσοχή στην λεπτομέρεια αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και εξασφαλίζουμε για εσάς απόλυτα λειτουργικές συσκευές. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας ώστε να μας εμπιστευτούν ξανά, στο μέλλον με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητα και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Δίνω αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρικής σκούπας άμεσα και με αξιόπιστα αποτελέσματα. Με τους συνεργάτες μου δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και διαθέτουμε έμπειρη ομάδα, καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας οποιαδήποτε στιγμή καθημερινά και με τιμές που ανταποκρίνονται στις δυνατότητες του πελάτη. Ανταποκρίνομαι άμεσα στις ανάγκες των πελατών μου, προσφέροντας άριστης ποιότητας ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας ανεξαρτήτως μοντέλου, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριζόμαστε από το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στον εκάστοτε πελάτη. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Για εμάς η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και για αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένη λύση στο εκάστοτε πρόβλημα. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ