15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Νέα Σμύρνη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών στον χώρο σας. Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας καθημερινά και να σας παραδώσουμε πλήρως λειτουργικές συσκευές. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COSMIDIS COATING - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας παρέχει άμεσες και οικονομικές υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών στον χώρο σας και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Εξυπηρετούμε πελάτες σε ολόκληρη την Αττική, εντός 24 ωρών. Η επιθυμία μας για το μέγιστο επίπεδο ποιότητας τεκμηριώνεται και από την απόκτηση πιστοποιητικού ποιότητος, το οποίο επιβεβαιώνει την οργανωμένη και συστηματική εργασία που παράγεται καθημερινά. Η έμπειροι συνεργάτες μας εξασφαλίζουν για εσάς μακροχρόνια αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου. Χαρακτηριζόμαστε από ευγένεια χαρακτήρα και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SYSTEM SERVICE ELECTRONIC MASTERS - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή των μικροσυσκευών σας. Όλα αυτά τα χρόνια εξελισσόμαστε στην ποιότητα εργασίας και στις γνώσεις επισκευής των συσκευών, κατορθώνοντας να είμαστε πάντοτε ενήμεροι για καθετί νέο. Η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός και η οργάνωση της εταιρείας μας, μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε ανελλιπώς όλες τις εξελίξεις, δίνοντας μεγάλη σημασία στην εσωτερική οργάνωση, αλλά και στη σωστή επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού. Η ικανοποίηση των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους αποτελεί για εμάς βασικό στόχο. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και μία δοκιμή αρκεί για να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Για πολλά χρόνια ειδικευόμαστε, με συνέπεια και ευθύνη, στις επισκευές οικιακών συσκευών όλων των τύπων.Διαθέτουμε το προσωπικό και τα ανταλλακτικά να παρέχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα.Έχουμε σαν στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και γι' αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας σ΄αυτόν με αμεσότητα, λόγω του ευέλικτου ωραρίου μας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής του. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΗΝΑΪΔΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο Πέτρος Μηναϊδης και παρέχω άμεσες λύσεις σε παντός είδους εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Στην επιχείρησή μου για να εξασφαλίσουμε αποδοτική και πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη προς τους πελάτες μας, η Τεχνική μας Υπηρεσία διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο δίκτυο 160 Εξουσιοδοτημένων Τεχνικών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η διαρκής και άμεση εκπαίδευση και υποστήριξη του δικτύου μας, όπως και η προμήθεια αυθεντικών ανταλλακτικών, εγγυάται αποτελεσματική υποστήριξη και απόλυτη ποιότητα. Εκτός από ικανότητα και εμπιστοσύνη, το δίκτυό μας προσφέρει Επεκτάσεις Εγγύησης, επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης συσκευών και αξεσουάρ, πιστοποιημένα για χρήση με τα προϊόντα μας. Στόχος μας είναι η πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Με την ομάδα μου δίνουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και θα εντυπωσιαστείτε από την λειτουργικότητα της συσκευής σας έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και με τους έμπειρους συνεργάτες μου εξασφαλίζουμε για εσάς υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών. Οι συνεργάτες μας δίνουν εξειδικευμένες λύσεις χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε ότι το αποτελέσματα θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς. Επιλέξτε μας για έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΓΛΟΥ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Τσιπούρογλου και παρέχω οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή των χαλασμένων μικροσυσκευών σας. Στην επιχείρησή μου παρέχουμε την πολυετή πείρα και εγγύηση ενός αδειούχου τεχνικού και έμπιστου επαγγελματία. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε απόλυτα λειτουργικές συσκευές. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε νέες τεχνικές και μεθόδους έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COSMIDIS COATING - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία COSMIDIS COATING, παρέχει υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο επί σειρά ετών και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων τεχνικών, που θα βρεθούν στον χώρο σας για να ολοκληρώσουν την εργασία. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά με στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και παραδίδουμε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα στους πελάτες μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO KING - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι μπορούν να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή των μικροσυσκευών που διαθέτετε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Καθημερινά και με συνέπεια ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας έχοντας ως γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας. Διαθέτουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνουμε. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας. Σκοπός μας είναι να δίνουμε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα με ελάχιστο κόστος για τον πελάτη. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και αποτελεσματικά. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AV SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις επισκευές των μικροσυσκευών σας. Μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις ανεξαρτήτως εταιρείας ή μοντέλου. Η ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε είναι υψηλή και ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και εγγυόμαστε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στους πελάτες μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και από τις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BG ELECTRONICS SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρησή μας με την μακρόχρονη πορεία της είναι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών. Η απόλυτη εξειδίκευση του προσωπικού μας, όπως και η αυθεντικότητα των ανταλλακτικών μας, αυστηρά πιστοποιημένη από τους επίσημους οίκους των εταιρειών, σας εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση Ποιότητας - Χρόνου - Τιμής, για μια ΑΡΙΣΤΗ επισκευή. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Οι τεχνικοί μας καθημερινά φέρνουν εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις ανάγκες επισκευών που μπορεί να χρειάζεται ένα σπίτι: επισκευάζει ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, ηλεκτρικά πλυντήρια ρούχων, ηλεκτρικά πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια, απορροφητήρες, φούρνους μικροκυμάτων.Η εταιρεία μας με ένα τηλεφώνημα βρίσκεται κοντά σας, για να σας παρέχει γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά κάθε είδους επισκευή. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εξειδίκευση των συνεργατών μας σε κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή, η υπευθυνότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η εγγύηση για τις παροχές μας και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΖΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και επιδιόρθωσης μικροσυσκευών με εντυπωσιακά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Διαθέτω πολυετή παρουσία στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, γνωρίζοντας τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στη λειτουργικότητα του προϊόντος σας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη μου. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROSERVICES - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση μας δίνει οριστικές λύσεις στις επισκευές των μικροσυσκευών σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών και των εγκαταστάσεων και ανταποκρινόμαστε έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Η συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία και η προσοχή στην λεπτομέρεια αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και εξασφαλίζουμε για εσάς απόλυτα λειτουργικές συσκευές. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας ώστε να μας εμπιστευτούν ξανά, στο μέλλον με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητα και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ