3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφορές Εμπορευμάτων Νέα Σμύρνη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η μεταφορική εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών όπως σας αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS INTERFRACHT HELLAS S.A. - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας, με μακροχρόνια και άκρως επιτυχημένη πορεία στο κλάδο, αναλαμβάνει επαγγελματικές μεταφορές εμπορευμάτων. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, κατάλληλα για την ασφαλή μετακίνηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Κάθε μας κίνηση πραγματοποιείται με επαγγελματισμό και απόλυτη κατανόηση για τις επιθυμίες σας. Η άρτια οργάνωση, το ειδικευμένο προσωπικό και ο κατάλληλος εξοπλισμός, μας βρίσκουν έτοιμους για την αντιμετώπιση της κάθε περίστασης. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τον εξοπλισμό σας και εργαζόμαστε πολύ προσεκτικά, ώστε να προσφέρουμε την μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μεταφοράς αυτού.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CONNECT FORWARDING & LOGISTICS LTD - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, συνέπεια και ασφάλεια την μεταφορά και συσκευασία των εμπορευμάτων σας προσφέροντας ποιοτική εργασία, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σεβόμαστε τις προτιμήσεις των πελατών μας και λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας, πάντα τα προσυμφωνηθέντα. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επαγγελματικές Μεταφορές Νέα Σμύρνη