15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΥΤΣΟΛΙΑΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρία μας μετά από δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παροχή υπηρεσιών, έρχεται σήμερα να σας προσφέρει ότι καλύτερο στο χώρο του επαγγελματικού βιολογικού καθαρισμού. Η πλούσια εμπειρία μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με ένα υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τα φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά, είναι η εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εμπειρία μας στους καθαρισμούς είναι ολιστική και πολύπλευρη και μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, άμεσα και οικονομικά, Εμπιστευτείτε μας τους χώρους σας και απαλλαγείτε από λεκέδες, μικροοργανισμούς και δυσάρεστες μυρωδιές, με τον πιο ασφαλή τρόπο, χωρίς την χρήση βλαβερών χημικών ουσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRESH AIR CLEANING - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Η διαρκής ενημέρωση, τα αμέτρητα σεμινάρια, η προσωπική επαφή και φροντίδα προς το συγκεκριμένο «αντικείμενο», μας εμπλούτισε με βαθιά γνώση και εμπειρία. Ο συνδυασμός του σύγχρονου εξοπλισμού, με πρωτοποριακά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα ενός ασφαλούς καθαρισμού και την υπεύθυνη και συνεπή εξυπηρέτηση του πελάτη μας. Πλέον έχουμε καταφέρει να πετύχουμε την τέλεια ισορροπία τιμής - ποιότητας, εξασφαλίζοντας ασφαλείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ENVIPLANTS - ΣΚΑΛΤΣΑΣ Η. & ΣΙΑ Ε.Ε. - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για τον βιολογικό καθαρισμό στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Συνδυάζουμε πολυετή πείρα και συνέπεια με σεβασμό απέναντι στο χώρο και στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Αναλαμβάνουμε από αρχικό καθαρισμό χώρων μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των επίπλων σας. Είμαστε έμπειρη ομάδα ατόμων με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Εγγυόμαστε άριστα και καθαρά αποτελέσματα, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε μας για παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALLIED BUILDING SERVICES A.E. - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο μας, σας εγγυάται μια ξεχωριστή συνεργασία υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την άριστη παροχή υπηρεσιών τόσο στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού, όσο και των λοιπών αναγκών που έχει μια κατοικία ή και ένας επαγγελματικός χώρος, ώστε να λειτουργεί σωστά και καθαρά, για το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

A. AGRO - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού, προσφέροντάς σας τέλεια αποτελέσματα, µε απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες. Διακρινόμαστε από φιλική τεχνολογία προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, λόγω πλήρους έλλειψης χημικών απορρυπαντικών και σαπουνιών και από άριστα αποτελέσματα καθαριότητας µε τη μέγιστη διάρκεια στον χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρύποι από τη χρήση δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες λόγω της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών και απορρυπαντικών, ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΡΟΓΛΟΥ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού του χώρου σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από προσωπικό που εκπαιδεύεται συνεχώς ως προς τα νέα μηχανήματα της εταιρείας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και οδηγιών χρήσης των απορρυπαντικών, έτσι ώστε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας αναλαμβάνει να ολοκληρώσει για εσάς τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, είτε πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, οι οποίες συνδυάζονται με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EMG HOME SERVICES - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας σας εγγυάται μια ξεχωριστή συνεργασία υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την άριστη παροχή υπηρεσιών τόσο στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού, όσο και των λοιπών αναγκών που έχει μια κατοικία ή και ένας επαγγελματικός χώρος, ώστε να λειτουργεί σωστά και καθαρά, για το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο στον κλάδο τεχνικό προσωπικό, που είναι στην θέση να αναλάβει όποια σχετική εργασία, του αναθέστε. Διακρινόμαστε από γρήγορη εργασία και άμεση εξυπηρέτηση, ενώ λειτουργούμε εντός προσυμφωνημένου χρόνου, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας και του χώρου τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BIO OKEANIS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρία μας, μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο των βιολογικών καθαρισμών βρίσκεται κοντά σας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά, που δεν βλάπτουν την υγεία σας ή τα κατοικίδια σας και χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και την αποτελεσματική δουλειά μας.​Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.​

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN MARKET SERVICE - CMS - Ν ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού, απαλλάσσοντας τα έπιπλα και τους χώρους σας από δυσάρεστες μυρωδιές και μικροοργανισμούς. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COWA HELLAS Α.Ε. - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση εργασιών βιολογικού καθαρισμού, καλύπτοντας τις προσωπικές, αλλά και εταιρικές σας ανάγκες. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Συνδυάζουμε μεγάλη πείρα με άριστη τεχνογνωσία και εγγύησή μας αποτελούν οι ήδη ευχαριστημένοι πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά και να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία, βιολογικού καθαρισμού, μας αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL GROUP FMS AE - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας σας εγγυάται μια ξεχωριστή συνεργασία υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την άριστη παροχή υπηρεσιών τόσο στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού, όσο και των λοιπών αναγκών που έχει μια κατοικία ή και ένας επαγγελματικός χώρος, ώστε να λειτουργεί σωστά και καθαρά, για το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο στον κλάδο τεχνικό προσωπικό, που είναι στην θέση να αναλάβει όποια σχετική εργασία, του αναθέστε. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες και τηρούμε ότι άλλο έχουμε προσυμφωνήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CARPET LAND - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και άκρως επαγγελματική υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού των χαλιών σας. Το πλύσιμο γίνεται με υποαλλεργικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον, και οι επισκευές των ταπήτων από τεχνίτη με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα χειροποίητα χαλιά. Οι πρωτοποριακοί τρόποι καθαρισμού, όπως ο βιοκαθαρισμός για τάπητες, με εφαρμογή και στους επί τόπου καθαρισμούς σαλονιών και στρωμάτων, αλλά και στους επί τόπου καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων, είναι ένα μικρό δείγμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Συνδυάζοντας τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογικές εξελίξεις, εξασφαλίζουμε αποκλειστική και μοναδική μεταχείριση, ανάλογη με τη μέθοδο κατασκευής του χαλιού.Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν, θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALMA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Διαθέτουμε υλικά οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και σύγχρονο και αποτελεσματικό εξοπλισμό καθαρισμού. Εξειδικευόμαστε στον βιολογικό καθαρισμό του στρώματός σας και σας προσφέρουμε χώρους και καθαρά αντικείμενα, αντάξια των προσδοκιών σας. Η στρατηγική της εταιρείας μας είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ως ξεχωριστή περίπτωση, καταρτίζοντας του πρόγραμμα εργασιών, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Εμπιστευτείτε σε μας την καθαριότητα των αντικειμένων σας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, από την επιλογή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MILLENIUM CLEAN SERVICES - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού και μπορεί να προσφέρει άμεση και αποτελεσματική λύση, στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Η ομάδα μας, που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, καθαρίζει τον χώρο σας όπως σας αρέσει κάθε φορά. Παρέχουμε μόνο ειλικρινή και αξιόπιστα άτομα, με αποτελέσματα εργασίας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Η εμπειρία και η επιθυμία τους να προσαρμοστούν στις νέες μεθόδους μας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μας. Είμαστε σίγουροι ότι όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα όσο αυτό είναι πρακτικά εφικτό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΓΗ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των βιολογικών καθαρισμών, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη καθαριότητα του χώρου σας, αλλά και των πραγμάτων σας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να ολοκληρώσουμε πληθώρα σχετικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας, δυσκολίας και μεγέθους, σε οικιακούς ή και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Νέα Σμύρνη