16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Αναστάσιος Χαρχάλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να επιλύσει οποιοδήποτε σχετικό σας, πρόβλημα. Προτιμήστε μας για επαγγελματικές υπηρεσίες και απαλλαγείτε από το πρόβλημα των βουλωμένων σωληνώσεων και του βόθρου σας, άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα και ασφαλή αποτελέσματα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, πάντα, σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

A.Agro ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών αποχέτευσης και απόφραξης, για τους εργασιακούς και προσωπικούς σας χώρους. Να είστε σίγουροι ότι η επαγγελματική μας ομάδα έχει δει στο παρελθόν όλες τις περιπτώσεις και έχει όλα τα εργαλεία, την εκπαίδευση και την εμπειρία για να εντοπίσουν και να διορθώσουν το πρόβλημα σας γρήγορα. Όλα τα φορτηγά μας είναι επίσης εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για όποιο πρόβλημα εμφανιστεί. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εργασία παρουσιάζεται, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN ΜΑΡΚΕΤ SERVICE - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την απόφραξη των αποχετεύσεων που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των αποφράξεων επί σειρά ετών και μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης και την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Διακρινόμαστε από άμεση εξυπηρέτηση και λύνουμε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί, με επαγγελματισμό. Κύριο μέλημά μας είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας και η ικανοποίησή των πελατών μας! Με την δική μας συμβολή οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι πια παρελθόν. Επιλέξτε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Matrix Clean SYSTEMS - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με την εργασία απόφραξης της οικίας σας ή του εργασιακού σας χώρου. Κύριος στόχος μας μέσα από μια σειρά διαδικασιών, είναι η δημιουργία και διασφάλιση ενός καθαρού και ευχάριστου περιβάλλοντος, που επιτυγχάνεται μέσα από ένα συνδυασμό υψηλών παροχών υπηρεσιών, με ένα προσιτό οικονομικό κόστος. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνουμε άμεσα και αποτελεσματικά, όποια σχετική εργασία, μας ανατεθεί. Η σωστή οργάνωση και τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να βρεθούμε δίπλα στον πελάτη, δίνοντας άμεσες λύσεις, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταύρος Καρράς - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εργασίες που σχετίζονται με την αποχέτευση σας, προσφέροντας σας, άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, είναι ένας ακόμη λόγος που παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας, καθώς και εργασίες αποφράξεις φρεατίων, λεκάνης και κουζίνας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης και την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Επιλέξτε μας και λάβετε μόνιμη και σίγουρη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΤΑΚΑΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δίνω εγγυημένες λύσεις στις εργασίες αποχέτευσης του κτηρίου σας, ανά πάσα στιγμή, με γνώμονα τις επιθυμίες σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο για πολλά χρόνια και η πολυετής εμπειρία μου σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτω, αλλά και το ποιοτικό αποτέλεσμα που προσφέρω, μου έχουν χαρίσει ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Διαθέτω πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που καθιστούν την απόφραξη της αποχέτευσης σας, παιχνιδάκι! Αναλαμβάνω και τον έλεγχο της αποχέτευσης σας με κάμερες, αλλά και άδειασμα βόθρου. Επιλέξτε με για καθαρές λύσεις, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρουμε επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις για την απόφραξη της αποχέτευσης σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει. Οδηγός μας είναι πάντοτε η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, με ποιότητα και συνέπεια. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας με εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή αν αναλάβουμε την εργασία σας και να σας προσφέρουμε λειτουργικά και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας η εταιρεία μας είναι η καλύτερη επιλογή για απόφραξη, συντήρηση και καθαρισμό αποχέτευσης. Είμαστε ειδικοί στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων αποχέτευσης, χωρίς να χρειάζεται να σκάψουμε για να αποκτήσουμε πρόσβαση στους σωλήνες. Αυτό βέβαια πραγματοποιείται με την χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας που εντοπίζει την θέση του προβλήματος στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικό χρόνο και κόστος.Οι βουλωμένες αποχετεύσεις αποτελούν και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Επιλέξτε μας για να σας επιλύσουμε οποιοδήποτε σχετικό σας πρόβλημα, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα, εργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφράξεις Σταματίου - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο πάντα με ευγένεια και φιλική διάθεση είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων σε σπίτια, σε επαγγελματικούς χώρους και δημόσιους φορείς παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακολουθώντας αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα εργασιών ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Είμαστε η λύση στην απόφραξη της αποχέτευσης σας, εμπιστευτείτε μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον κλάδο και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής, αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας, δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί. Τα πιεστικά μας μηχανήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας και οι εργασίες μας ολοκληρωμένες και επαγγελματικές. Αναλαμβάνουμε και την μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με Κουτάλια και δίνουμε λύσεις για τις μυρωδιές του βόθρου σας, Επιλέξτε μας είμαστε η λύση για κάθε πρόβλημα σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EMG HOME SERVICES - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις αποφράξεων για τις αποχετεύσεις που σας ταλαιπωρούν. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των υδραυλικών, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο τομέα, και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασία για τις οικιακές ή τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, είναι ένας ακόμη λόγος που παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας, καθώς και εργασίες αποφράξεις φρεατίων, λεκάνης και κουζίνας. Επιλέξτε μας και λάβετε μόνιμη και σίγουρη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ονομάζομαι Σταύρος Κωστόπουλος και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την αποχέτευση του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου σε καθημερινή βάση. Διαθέτω την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια, η εργατικότητα και ιδιαίτερα οικονομικές τιμές! Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο απαιτητικές εργασίες άμεσα και αποτελεσματικά!Περιμένω ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω αποφράξεις αποχετεύσεων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Βρίσκομαι στον κλάδο των υδραυλικών για 20 χρόνια και συνεργάζομαι με πολλούς επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων. Σκοπός μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μου, σε συμφέρουσες τιμές. Επίκεντρό μου είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας, μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την αποχέτευση σας, Διαθέτω εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, ώστε να μπορώ να ολοκληρώσω με επαγγελματισμό, όποια εργασία μου ανατεθεί! Αναλαμβάνω και τον έλεγχο της αποχέτευσης σας με κάμερες, αλλά και άδειασμα βόθρου. Επιλέξτε με για καθαρές λύσεις, σε συμφέρουσες τιμές!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Cowa Hellas A.E. - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας με την μακροχρόνια πορεία της στον κλάδο παροχής υπηρεσιών, αναλαμβάνει την άμεση και επαγγελματική εργασία απόφραξης για τις αποχετεύσεις του χώρου σας! Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση για τον χώρο σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του μέσα από την παροχή εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του! Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σύγχρονη Αποφρακτική - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υπηρεσία απόφραξης της αποχέτευσης σας και σας εξυπηρετεί άμεσα, με τον επαγγελματισμό που την διακατέχει. Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει ειδικά οχήματα με πιεστικά μηχανήματα, βυτία και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που δίνουν λύση στο πρόβλημά σας. Είμαστε η πρώτη επιλογή στην εκτέλεση της εργασίας και επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητά τους αλλά και τις ιδιαίτερα οικονομικές τους τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη και έπειτα από το πέρας της εργασίας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη - 16 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια