3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Κιολέογλου Ιωάννης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η τεχνική εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων για πάνω από 50 έτη και δουλεύουμε με γνώμονα την την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες, καθώς και με εξειδικευμένα συνεργεία για όλες τις ειδικότητες. Επιβλέπουμε με προσοχή κάθε στάδιο του έργου για να είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα είναι αυτό που ονειρεύεστε. Δημιουργήστε έναν χώρο στον όποιο θα ζήσετε μαγικές στιγμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Vichente Iovita - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω τη γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Βρίσκομαι στον χώρο των οικοδομών και των ανακατασκευών και διαθέτω μεγάλη εμπειρία, αλλά και όρεξη για εργασία. Με υπευθυνότητα θα μελετήσω τον χώρο σας, ώστε να προσφέρω πρωτότυπες και λειτουργικές λύσεις που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώ άψογης ποιότητας υλικά ώστε το αποτέλεσμα να κρατήσει για χρόνια. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω και τον δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STAR HOUSE - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η STAR HOUSE, αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακαινίσεων για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες του πελάτη, προσφέροντας του έτσι ακριβώς τη λύση που χρειάζεται. Μας χαρακτηρίζει η επιμονή μας για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και η συνέπεια μας, απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Επιλέξτε μας και δημιουργήστε τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Νέα Σμύρνη - 3 ειδικοί στις ανακαινίσεις