3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Κώστας Γεωργανάς - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαίνισης μπάνιου για την οικία ή τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ανακατασκευών και των υδραυλικών εγκαταστάσεων για πάνω από 25 χρόνια. Κατέχω μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτιο εξοπλισμό. Στόχος μου είναι να δημιουργώ μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bαγγέλης Αποστολίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω την εργασία ανακαίνισης του μπάνιου για το σπίτι ή το γραφείο σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο καθώς και εξαιρετική τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να εγγυηθώ την άριστη τεχνική κάλυψη. Με γνώμονα την ποιότητα των υλικών και της εργασίας, αλλά και συνέπεια ως προς τους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης, θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κιολέογλου Ιωάννης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η τεχνική εταιρεία Κιολέογλου & Συνεργάτες παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων για πάνω από 50 έτη και δουλεύουμε με γνώμονα την την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία για όλες τις ειδικότητες. Επιβλέπουμε με προσοχή κάθε στάδιο του έργου για να είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα είναι αυτό που ονειρευόσαστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Νέα Σμύρνη - 3 επαγγελματίες για ανακαινίσεις