3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


Vichente Iovita - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τη γενική ανακαίνιση του δωματίου της επιλογής σας. Βρίσκομαι στον τομέα των οικοδομών και των ανακατασκευών και διαθέτω μεγάλη εμπειρία αλλά και όρεξη για εργασία. Με υπευθυνότητα θα μελετήσω τον χώρο σας ώστε να προσφέρω πρωτότυπες και λειτουργικές λύσεις που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώ άψογης ποιότητας υλικά ώστε το αποτέλεσμα να κρατήσει για χρόνια. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω και τον δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει αποτελεσματικές λύσεις στις ανακαινίσεις δωματίων σε σπίτια ή μαγαζιά. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ανακαινίσεων και των κατασκευών από το 1996 και διαθέτουμε εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε ποιοτικές προτάσεις για έναν καλύτερο νέο χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΝΝΑΔΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του δωματίου της αρεσκείας σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ανακαινίσεων για πολλά χρόνια και μπορώ να αφουγκραστώ επιτυχώς τις ανησυχίες καθώς και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, με αποτέλεσμα να δίνω λύσεις που θα τον ικανοποιούν πλήρως. Χαρακτηρίζομαι από την συνέπεια που δείχνω στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης αλλά και από το σεβασμό που με διακατέχει απέναντι στον πελάτη και τον προσωπικό του χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Νέα Σμύρνη - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις