3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Φώτης Πότσης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας Πράσινες Εργασίες, αναλαμβάνει και τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάτων, σε κάθε σας χώρο, μεταξύ και των άλλων υπηρεσιών που παρέχει. Είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα άψογο αποτέλεσμα που συνδυάζει ποιότητα και οικονομικές τιμές. Με πλούσια εμπειρία στον χώρο και βαθιά εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενό μας, είμαστε δίπλα σας για να ακούσουμε με προσοχή τις σκέψεις και τις επιθυμίες για τον χώρο σας, οικιακό ή επαγγελματικό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Καστρινός - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων σε όλα τα στάδια.Το τεχνικό μου γραφείο έχει εδραιώσει την παρουσία του στον μελετητικό και κατασκευαστικό χώρο από το έτος 1999. Εγώ και η ομάδα μου προμηθευόμαστε υλικά εξαιρετικής ποιότητας και διαμορφώνουμε τον χώρο σας όπως το επιθυμείτε. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και ολοκληρωμένων λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο επαγγελματισμός και η υψηλή παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι άριστη και γι 'αυτό και αξίζει να μας προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημιουργών Τέχνημα -Τέχνημα - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας μετά από 22 έτη εμπειρίας, με σύμμαχο τα πλέον σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας με την χρήση μαρμάρων και πλακιδίων. Παρέχουμε δημιουργικές και λειτουργικές λύσεις ικανοποιώντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Η υπευθυνότητα στην εργασία, η καθαριότητα του χώρου εφόσον ολοκληρωθεί η εργασία, αλλά και η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Δίνουμε οικονομικές και έξυπνες λύσεις και τα αποτελέσματα που σας αντιπροσωπεύουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Νέα Ιωνία - 3 επαγγελματίες πλακιδίων