5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρία μας, Σκίαση, ασχολείται με τη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση τεντών από το 1980. Διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας μια πλήρως ενημερωμένη συλλογή από τεντόπανα, μηχανισμούς και αυτοματισμούς που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Συνδυάζουμε ποιότητα με ποικιλία σε σχέδια και εγγυόμαστε την άμεση ικανοποίησή σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσες και ποιοτικές λύσεις!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Νούσας - - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας, "Τέντες Νούσας" δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας για πάνω από 40 χρόνια. Η εταιρία μας εντυπωσιάζει τόσο με την ποικιλία των κατασκευών σε εφαρμογές τέντας όσο και με τον όγκο των ειδικών μεταλλικών ή ξύλινων κατασκευών. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας αίτημα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεσα εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Πότσης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

"Για τέντες και πέργκολες η εταιρεία μας, «Πράσινες Εργασίες», με έδρα τη Νέα Ιωνία, είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα άψογο αποτέλεσμα που συνδυάζει ποιότητα και οικονομικές τιμές. Με πλούσια εμπειρία στον χώρο και βαθιά εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενό μας, είμαστε δίπλα σας για να ακούσουμε με προσοχή τις σκέψεις και τις επιθυμίες για τον χώρο σας, οικιακό ή επαγγελματικό.

"

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας, σας επιτρέπει να έχετε ήλιο όποτε θέλετε και σκιά όποτε επιθυμείτε. Προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και τη ζέστη. Έχουμε την δυνατότητα, μέσα από πολυετή εμπειρία 30 ετών, να παρέχουμε προτάσεις και λύσεις πάσης φύσεως στο χώρο της σκίασης. Διαθέτουμε μεγάλη και πλήρη γκάμα από υφάσματα, συστήματα και εξαρτήματα, εξαιρετικής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Απατζόγλου - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η Βιοτεχνία Συστημάτων Σκίασης “HELIOS PROTECTION” βρίσκεται στο χώρο για πάνω από 60 χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες και έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Η εταιρεία μας κατασκευάζει συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης. Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους όπως Bamberger Kaliko, Helioscreen, Swela, Rilox, Busche, σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και τη μέγιστη δυνατή ποιότητα στη σκίαση.Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Νέα Ιωνία - 5 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες