3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ταπετσαρίες Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις ταπετσαρίες


Γιώργος Χαντζάρης - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για την τοποθέτηση ταπετσαρίας στον εσωτερικό χώρο σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των σχεδιασμών εσωτερικών χώρων και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Άνθιμος - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνω την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται και με την τοποθέτηση ταπετσαρίας, που απαιτεί ο οικιακός και επαγγελματικός σας χώρος. Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και διαθέτω εξειδικευμένο προσωπικό στην εταιρεία μου, με την οποία δραστηριοποιούμαι στο χώρο των επιδιορθώσεων και εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε τεχνικές εργασίες και επιβλέπουμε με προσοχή, κάθε στάδιο της εργασίας σας, διασφαλίζοντας την ύψιστη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες αλλαγής και τοποθέτησης ταπετσαρίας για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Η επιχείρησή μας αποτελείται από ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, πρόθυμων και έτοιμων να προτείνουν έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για το χώρο σας. Χρησιμοποιούμε ως γνώμονα την υψηλή αισθητική και την κορυφαία ποιότητα. Μπορούμε να καλύψουμε, επιτυχώς, κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη του ιδιώτη ή του επαγγελματία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ταπετσαρίες Νέα Ιωνία - 3 εξειδικευμένοι επαγγελματίες