20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Γιάννης Γιώργης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων σε όλα τα στάδια της εργασίας από την στιγμή που θα μας καλέσετε. Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο έχουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνέπεια και τις ανάγκες του πελάτη. Προσφέρουμε οικονομικές τιμές με αποτελέσματα που αντέχουν στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Γιώργης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών σε όλα τα στάδια της εργασίας από την στιγμή που θα μας καλέσετε. Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο έχουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνέπεια και τις ανάγκες του πελάτη. Προσφέρουμε οικονομικές τιμές με αποτελέσματα που αντέχουν στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Άνθιμος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Παρέχω ολοκληρωμένες ψυκτικές εργασίες, επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού στο χώρο σας. Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός και διαθέτω εξειδικευμένο προσωπικό στην εταιρεία μου, με την οποία δραστηριοποιούμαι στον χώρο των υδραυλικών επιδιορθώσεων και εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε τεχνικές εργασίες και επιβλέπουμε με προσοχή, κάθε στάδιο της εργασίας σας, διασφαλίζοντας την ύψιστη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Ζητήστε δωρεάν παροχή προσφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MACHINERY TECHNICAL SUPPORT - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά.Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Στόχος μας είναι απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες. Με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον του πελάτη προτείνουμε λύσεις μακροχρόνιες και λειτουργικές! Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ Μ ΟΕ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η ομάδα μας έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε άρτια τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε όλα τα μοντέλα, με αποτελεσματικό τρόπο. Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στοχεύω σε δουλειές που ικανοποιούν τις ανάγκες του πελάτη και σε εργασίες που αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό με τον οποίο εκτελώ την δουλειά μου. Συνδυάζω οικονομικές τιμές με άριστη εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BIOSTAR SERVICE - ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο επισκευών παντός είδους επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών, αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Χαρακτηριζόμαστε από άμεση εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και ευγενικό προσωπικό, έτοιμο να λύσει κάθε σας πρόβλημα! Οι εργασίες μας ολοκληρώνονται εντός χρονοδιαγράμματος και έχουμε ένα άκρως ικανοποιημένο πελατολόγιο, ο οποίο είναι η απόδειξη της επιτυχίας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η επιχείρηση μας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει άμεσα λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου.Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μας είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές & συντηρήσεις των επαγγελματικών ψυγείων και πάνω σ'αυτό εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής και να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SIOUNTA SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Με πολυετή εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στη επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και η ποιότητα της εργασίας μας υψηλή. Βρισκόμαστε σε επιφυλακή να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε άριστα λειτουργικά αποτελέσματα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσουμε στον επαγγελματικό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιορδάνης Αραχωβίτης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου στο χώρο σας άμεσα και με συνέπεια. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορώ να ανταποκρίνομαι σε όλους τα μοντέλα συσκευών χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσοχή στο χώρο του πελάτη. Δίνω σημασία στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΚΕΛΕΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Ονομάζομαι Παναγιώτης Αρκελές και προσφέρω λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο σας και φροντίζω να σας παραδίδω απολύτως λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΕΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της, την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου σας. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συσκευών σας φροντίζουμε να είμαστε αποτελεσματικοί για να μας εμπιστεύονται και οι πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΓΚΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία, στον κλάδο επισκευής και επιδιόρθωσης του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα της εργασίας της είναι μόνιμα και το επαγγελματικό σας ψυγείο, άκρως λειτουργικό. Καθημερινά δίνω ολοκληρωμένες λύσεις και έρχομαι σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων. Στοχεύω στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COOL EXPERTS - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Οι τεχνικοί μας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας.Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και του παρέχουν τέλεια αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη των αναγκών σας και σε τιμές που αξίζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Είμαι εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Εξυπηρετώ σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό, στην περιοχή Αθήνα. Στόχος μου η άμεση εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα. Με εγγυημένη απόδοση και παρουσία στο χώρο, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για τις ανάγκες σας στον κλιματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Προτείνω συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΚ ΨΥΚΤΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου, παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Θα χαρώ πολύ να με εμπιστευθείτε για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Συνδυάζω χαμηλές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εγγυώμαι λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATTICA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Στην επιχείρησή μας αναλαμβάνουμε με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας. Εμπιστευθείτε μας για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο και θα σας αποδείξουμε ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Συνδυάζουμε άριστες τιμές με κλιματιστικά που λειτουργούν άψογα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΡΙΚΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι εξειδικευμένος ψυκτικός με χρόνια εμπειρίας στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και μπορώ να εξασφαλίσω εγγυημένα αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KLIMATEM ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που ασχολούνται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και καθημερινά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού και άρτιο εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε όλα τα μοντέλα. Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Νέα Ιωνία - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί