6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πέργκολα Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις πέργκολες


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρία μας, Σκίαση, ασχολείται με τη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση τεντών και συστημάτων πέργκολας, από το 1980. Διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας μια πλήρως ενημερωμένη συλλογή από τεντόπανα, μηχανισμούς και αυτοματισμούς που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επιλέξτε μας για τον σεβασμό που δείχνουμε στο χώρο και στο πρόσωπο του πελάτη, για τα ασφαλή, επαγγελματικά και για τα μόνιμα αποτελέσματα που παρέχουμε, άμεσα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Άνθιμος - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Παρέχω ολοκληρωμένες εργασίες τοποθέτησης και επισκευής κουφωμάτων και αλουμινοκατασκευών, στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Άρα μπορώ να αναλάβω με επιτυχία και την τοποθέτηση της πέργκολας , που χρειάζεται ο εξωτερικός σας χώρος. Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός και διαθέτω εξειδικευμένο προσωπικό στην εταιρεία μου, με την οποία δραστηριοποιούμαι στο χώρο των επιδιορθώσεων και εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε τεχνικές εργασίες και επιβλέπουμε με προσοχή, κάθε στάδιο της εργασίας σας, διασφαλίζοντας την ύψιστη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Απατζόγλου - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η Βιοτεχνία Συστημάτων Σκίασης “HELIOS PROTECTION” βρίσκεται στο χώρο για πάνω από 60 χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες και έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Η εταιρεία μας κατασκευάζει συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης και πέργκολες ξύλινες ή μη για τους εξωτερικούς σας χώρους. Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους όπως Bamberger Kaliko, Helioscreen, Swela, Rilox, Busche, σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και τη μέγιστη δυνατή ποιότητα στη σκίαση. Χαρακτηριζόμαστε για τον επαγγελματισμό στην εργασία, το ευγενικό προσωπικό μας και την τήρηση των προσυμφωνηθέντων με τον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας, σας επιτρέπει να έχετε ήλιο όποτε θέλετε και σκιά όποτε επιθυμείτε, μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων εργασιών τοποθέτησης συστημάτων πέργκολας, για τον εξωτερικό σας χώρο. Προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και τη ζέστη. Έχουμε την δυνατότητα, μέσα από πολυετή εμπειρία 30 ετών, να παρέχουμε προτάσεις και λύσεις πάσης φύσεως στο χώρο της σκίασης. Διαθέτουμε μεγάλη και πλήρη γκάμα από υφάσματα, συστήματα και εξαρτήματα, εξαιρετικής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Νούσας - - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας για πάνω από 40 χρόνια. Η εταιρία μας εντυπωσιάζει τόσο με την ποικιλία των κατασκευών σε εφαρμογές και κατασκευές ξύλινης ή μη πέργκολας, όσο και με τον όγκο των ειδικών μεταλλικών ή ξύλινων άλλων κατασκευών, που αναλαμβάνει για την διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων σας. Οι πελάτες μας είναι το επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και η ικανοποίησή τους πρωταρχικός μας στόχος. Επιλέξτε μας για μόνιμα και επαγγελματικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΡΑ - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Με πείρα 25 ετών, γνώση και προσήλωση στην άριστη ποιότητα και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, διαθέτουμε τέντες, πέργκολες και συστήματα σκίασης παντός τύπου, ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας. Παράλληλα, ακολουθούμε πάντα όλες τις νέες τάσεις στον χώρο, προσφέροντάς σας κατασκευές σύγχρονης τεχνολογίας αλλά και αισθητικής. Η φιλοσοφία που μας κρατάει ψηλά στον σημερινό μεγάλο ανταγωνισμό, είναι ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας, η ποιότητα των προϊόντων και η συνέπειά μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πέργκολες Νέα Ιωνία - 6 εξειδικευμένοι επαγγελματίες