Ηλεκτρολόγος Νέα Ιωνία

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους Ηλεκτρολόγους του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματία ηλεκτρολόγο!


LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Καλύπτουμε όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο (εμπορικό κατάστημα, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, super market, κτήριο γραφείων, τραπεζικό κατάστημα, ξενοδοχείο, αίθουσα συνάθροισης κοινού, αποθήκη, κτήριο υγείας και πρόνοιας, γυμναστήριο κ.λ.π) με απόλυτη ασφάλεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Τατσής - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - Σάββας Τατσής#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία, έτοιμος να εξυπηρετήσω κάθε ηλεκτρολογική βλάβη που αντιμετωπίζετε. Εστιάζω στην ποιότητα της εργασίας και στην άμεση εξυπηρέτηση, ενώ ταυτόχρονα δίνω αποτελεσματική λύση στην κάθε ανάγκη, έχοντας στη διάθεση μου σύγχρονο εξοπλισμό. Στόχος μου είναι ο κάθε πελάτης να μένει απόλυτα ικανοποιημένος. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Οι ηλεκτρολόγοι της εταιρείας μας, ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ, αναλαμβάνουν ηλεκτρολογικές εργασίες και επιδιορθώσεις. Διαθέτουμε 38 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών. Με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας και την παράδοση ασφαλών έργων σε αυτούς, καταφέραμε να καθιερωθούμε στον χώρο των ηλεκτρικών, ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Χαρακτηριζόμαστε από τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και τη βαθιά τεχνογνωσία μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΚΗΣ ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΑΚΗΣ ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας, προσφέρει ποιοτικές λύσεις για τις ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες που χρειάζεστε για τους χώρους σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

V POWER - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - V POWER#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Καλύπτουμε όλες τις ηλεκτρολογικές λάβες και εργασίες για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο ανά πάσα ώρα και στιγμή άμεσα και αποτελεσματικά και πάντα με απόλυτη ασφάλεια. Συνδυάζουμε άριστο εξοπλισμό με χαμηλές τιμές και με συνέπεια και προσοχή προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΜΙΓΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΜΙΓΟΣ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Ονομάζομαι Ευάγγελος Δαμιγός και δραστηριοποιούμαι στις ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες και αναλαμβάνω να δώσω λύση σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα έχετε. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνω για εσάς οποιαδήποτε επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας. Συνδυάζω άριστο εξοπλισμό με τιμές προσιτές στην αγορά. Στοχεύω σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχω την τεχνογνωσία και την εμπειρία να επιδιορθώσω και την πιο δύσκολη βλάβη γρήγορα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

I.S.X. ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - I.S.X. ΕΤΑΙΡΕΙΑ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες, και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κάποια από τα γνώριμα χαρακτηριστικά μας είναι, η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η υπευθυνότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειά μας είναι εξαιρετικό. Είμαστε η λύση στις ηλεκτρολογικές βλάβες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΕΝΕΤΗΣ Γ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΒΕΝΕΤΗΣ Γ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία δίνει συμφέρουσες και εγγυημένες λύσεις για τις ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που εξασφαλίζουν την ασφάλεια του πελάτη. Προσφέρουμε άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία εντός της Αττικής, σε 24ωρη βάση. Δίνουμε λύσεις και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις πάντα οικονομικά και πάντα γρήγορα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας η οποία ιδρύθηκε από αδειούχους ηλεκτροτεχνίτες, δραστηριοποιείται πολλά χρόνια με τις ηλεκτρολογικές βλάβες του χώρου σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και ασφαλείς λύσεις για πάσης φύσεως εγκαταστάσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που σοκάρουν και εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΤΣΩΝΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΤΣΩΝΗΣ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η επιχείρηση μου, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές βλάβες και επισκευές βλαβών, για τον χώρο που επιθυμείτε. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών επισκευών και τον κατάλληλο εξοπλισμό προκειμένου να επιτύχουμε τα υψηλότερα αποτελέσματα για εσάς. Η ομάδα μας ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε αίτημα και περιλαμβάνει εξειδικευμένο προσωπικό που δείχνει συνέπεια και σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε.#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Παρέχουμε λύσεις για τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες και εργασίες για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στον χώρο σας. Έχοντας στην φαρέτρα μας χρόνια εμπειρίας και μέσα από συνεχείς ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις, συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις, σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες. Συνδυάζουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε δυσκολία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Σ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΘΕΟΔΩΡΟΣ Σ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Ονομάζομαι Θεόδωρος Φωτόπουλος και είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες και εργασίες. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα της εργασίας και στην άμεση εξυπηρέτηση, ενώ ταυτόχρονα δίνω αποτελεσματική λύση και για τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Στόχος μου είναι ο κάθε πελάτης να μένει απόλυτα ικανοποιημένος. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Βλάσσης και η εταιρεία μου δίνει οριστικές λύσεις για την επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών του κτιρίου σας. Διαθέτουμε ομάδα πολύπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμη να εξυπηρετήσει άμεσα τον κάθε μας πελάτη. Μεριμνούμε για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές ISO. Χειριζόμαστε την κάθε εργασία με συνέπεια και οργάνωση. Είμαστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε τη λύση που ψάχνετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΤΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΤΟΣ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Ονομάζομαι Δημήτριος Τσίτος και αναλαμβάνω εργασίες σχετικά με προβλήματα που σας απασχολούν με τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Γνωρίζοντας πως πολλές φορές κάτι πολύ μικρό προσφέρει τόσα πολλά, βρίσκομαι στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσω άμεσα την ανάγκη σας. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μου αλλά και των συνεργατών μου αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου. Είμαι η λύση που ψάχνετε στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία - ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ#} Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Ονομάζομαι Προκόπης Στυλιανός και αναλαμβάνω την επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών και εργασιών του χώρου σας. Έχω άριστη τεχνική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία με αποτέλεσμα να αναλαμβάνω και να φέρνω εις πέρας, μικρής ή μεγάλης κλίμακας ηλεκτρολογικές εργασίες. Με διακρίνει η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός στην εργασία μου. Προσέχω ιδιαίτερα τα υλικά που χρησιμοποιώ γιατί για μένα προέχει η ασφάλεια του πελάτη. Δίνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ