13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Γιάννης Γιώργης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών σε όλα τα στάδια της εργασίας από την στιγμή που θα μας καλέσετε. Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο έχουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνέπεια και τις ανάγκες του πελάτη. Προσφέρουμε οικονομικές τιμές με αποτελέσματα που αντέχουν στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Άνθιμος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Παρέχω ολοκληρωμένες ψυκτικές εργασίες, επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού στο χώρο σας. Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός και διαθέτω εξειδικευμένο προσωπικό στην εταιρεία μου, με την οποία δραστηριοποιούμαι στον χώρο των υδραυλικών επιδιορθώσεων και εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε τεχνικές εργασίες και επιβλέπουμε με προσοχή, κάθε στάδιο της εργασίας σας, διασφαλίζοντας την ύψιστη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Ζητήστε δωρεάν παροχή προσφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Προτείνω συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BIOSTAR SERVICE - ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MACHINERY TECHNICAL SUPPORT - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά.Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Στόχος μας είναι απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες. Με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον του πελάτη προτείνουμε λύσεις μακροχρόνιες και λειτουργικές! Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ Μ ΟΕ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η ομάδα μας έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε άρτια τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε όλα τα μοντέλα, με αποτελεσματικό τρόπο. Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στοχεύω σε δουλειές που ικανοποιούν τις ανάγκες του πελάτη και σε εργασίες που αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό με τον οποίο εκτελώ την δουλειά μου. Συνδυάζω οικονομικές τιμές με άριστη εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΡΙΚΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι εξειδικευμένος ψυκτικός με χρόνια εμπειρίας στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και μπορώ να εξασφαλίσω εγγυημένα αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΚ ΨΥΚΤΙΚΗ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου, παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Θα χαρώ πολύ να με εμπιστευθείτε για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Συνδυάζω χαμηλές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εγγυώμαι λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COOL EXPERTS - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Οι τεχνικοί μας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας.Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και του παρέχουν τέλεια αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη των αναγκών σας και σε τιμές που αξίζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATTICA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Στην επιχείρησή μας αναλαμβάνουμε με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας. Εμπιστευθείτε μας για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο και θα σας αποδείξουμε ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Συνδυάζουμε άριστες τιμές με κλιματιστικά που λειτουργούν άψογα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Είμαι εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Εξυπηρετώ σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό, στην περιοχή Αθήνα. Στόχος μου η άμεση εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα. Με εγγυημένη απόδοση και παρουσία στο χώρο, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για τις ανάγκες σας στον κλιματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KLIMATEM ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που ασχολούνται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και καθημερινά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού και άρτιο εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε όλα τα μοντέλα. Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART COOL HELLAS - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αποτελείται από εξειδικευμένη ομάδα ψυκτικών που αναλαμβάνουν την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας.Προσφέρουμε εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των κλιματιστικών και την ικανοποίηση των πελατών μας για να θελήσουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Νέα Ιωνία - 13 ειδικοί στα κλιματιστικά