10 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού & smartphone


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΟΥ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας επισκευάζει κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας και τεχνολογίας. Έχουμε σίγουρα πάνω από 10.000 ευχαριστημένους πελάτες που τους στηρίζουμε σε κάθε πρόβλημα! Η βιτρίνα μας είναι το όνομά μας και σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε μέχρι και τώρα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να σας βοηθήσουμε σε ότι πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή ποιοτικής και επαγγελματικής εργασίας, που προσφέρει ασφάλεια και άριστη λειτουργικότητα στην συσκευή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Σκενδέρογλου - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή του κινητού τηλεφώνου, αλλά και του tablet σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η ομάδα μας διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία όσο και τον εξοπλισμό για να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο σύνθετες βλάβες που μπορούν να προκύψουν στη συσκευή σας. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών service μας, συνδυάζεται με τις πολύ φιλικές τιμές και καθιστούν την εταιρεία μας την πιο ασφαλή και εγγυημένη επιλογή για εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Απόστολος Σκαφιδάς - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρία μας Sdac, δραστηριοποιείται στην εμπορία και επισκευή κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών.Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, όπως είναι και η επισκευή του κινητού τηλεφώνου σας και του tablet σας. Στα τόσα χρόνια της ύπαρξης μας, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επιλέξτε μας για μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

E-HOBBIT.GR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η επιχείρησή μας δίνει λύσεις στην επισκευή κινητών και smartphone με εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Οι έμπειροι τεχνικοί μας καθημερινά ανταποκρίνονται στις ανάγκες με άμεσες λύσεις και οικονομικές τιμές. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός απέναντι σε εσάς και στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MOBITEL ΑΕΕ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή του κινητού σας τηλεφώνου ή του smartphone. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών για πολλά χρόνια. Η διάγνωση και η εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα, προσπαθώντας πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη λύση. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται γιατί επισκευάζουμε γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TECHNOSHOP COMPUTER GADGETS - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή κινητών και smartphone. Διαθέτουμε έμπειρους τεχνικούς, με υψηλή εξειδίκευση οι οποίοι ενημερώνονται συνέχεια για τις εξελίξεις στον χώρο για να έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε όλα τα μοντέλα αποτελεσματικά. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗΣ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Μαζί με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μου παρέχουμε άμεση υποστήριξη όταν μας χρειάζεστε στην επισκευή του κινητού ή του smartphone σας άμεσα και οικονομικά. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με αποτελέσματα εντυπωσιακά και συσκευές απόλυτα λειτουργικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IBGMARKET.COM ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η επιχείρηση μας ειδικεύεται στις Επισκευές Κινητών και smartphone με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό που δίνει πλήρως λειτουργικές λύσεις. Διακρινόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση, την γρήγορη και ασφαλή εκτίμηση της βλάβης και την ταχύτατη επισκευή της, εγγυημένα, υπεύθυνα. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με αποτελέσματα λειτουργικά και εντυπωσιακά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MOBILE MANIA - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Εξειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών τύπου smartphone αλλά και tablet. Βρισκόμαστε στον χώρο του σέρβις κινητών τηλεφώνων εδώ και χρόνια και δεχόμαστε όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα της επισκευής, την εμπειρία και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε τη συσκευή από το χώρο σας και να σας την επιστρέψουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ITECH- SERVICE - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Επισκευάζουμε το κινητό ή το smartphone σας, γρήγορα και σε λογικές τιμές. Είμαστε απόσταγμα πολλών ετών στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και δημιουργηθήκαμε με σκοπό την ολοκληρωμένη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών που θέλουν να επισκευάσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα και πιστοποιημένα στελέχη με υψηλό επίπεδο μόρφωσης και ευθύνης. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά με σκοπό η συσκευή σας να λειτουργεί σαν καινούργια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κινητού Νέα Ιωνία - 10 επαγγελματίες για smartphone