Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου Νέα Ιωνία | Τοποθέτηση

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία εγκατάστασης φυσικού αερίου και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου

Η οικονομική και ποιοτική θέρμανση του σπιτιού είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ κόσμο και ίσως η εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι η απάντηση που όλοι ψάχνουν. Έχοντας μπει πια για τα καλά στη ζωή μας, αποτελεί πλέον ένα από τα πιο διαδεδομένα συστήματα θέρμανσης.

Αν σκέφτεσαι και εσύ αυτή την επιλογή, διάβασε όλα τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης φυσικού αερίου στο σπίτι ή στην εργασία σου:

Εξοικονόμηση χρημάτων

Το φυσικό αέριο είναι αρκετά φθηνότερο σε σχέση με άλλες μεθόδους θέρμανσης. Παράλληλα βοηθάει στην οικονομία χρημάτων καθώς πληρώνεις μόνο για όσο έχεις καταναλώσει και πραγματικά χρειάζεσαι.

Έχει υπολογιστεί ότι τα έξοδα της θέρμανσης έπειτα από την εγκατάσταση φυσικού αερίου μειώνονται και έως 44% στον λογαριασμό σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Ενώ σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγείρεμα και το ζεστό νερό, η μείωση φτάνει το 70%.

Μέγιστη λειτουργικότητα και ευκολία

Με την εγκατάσταση φυσικού αερίου το κάθε σπίτι μπορεί να έχει τη δική του αυτονομία. Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά εύχρηστο καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείς για ανεφοδιασμούς καυσίμων. Είναι διαθέσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή και αυτό είναι κάτι που θα σε διευκολύνει πολύ.

Ακόμη η τοποθέτηση του φυσικού αερίου συμβάλει στον έλεγχο των εστιών της κουζίνας και άρα στην βελτίωση της διαδικασίας του μαγειρέματος. Είναι σίγουρα ένας τρόπος αναβάθμισης της ποιότητας ζωής όσων το χρησιμοποιούν.

Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Το φυσικό αέριο είναι το λιγότερο επιβλαβές καύσιμο για την ατμόσφαιρα. Κατά την καύση του δεν παράγει ενώσεις και στοιχεία που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα, έτσι έχουμε μια κατάσταση διπλού οφέλους τόσο για μας όσο και για το περιβάλλον.

Είναι το πιο καθαρό καύσιμο σε σχέση με τα άλλα καύσιμα και συμβάλει στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν περιέχει τις βλαβερές ενώσεις θείου που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα και οδηγούν στο φαινόμενο της όξινης βροχής.

Ασφάλεια

Το φυσικό αέριο δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και σε περίπτωση που απελευθερωθεί στον αέρα μπορεί να απομακρυνθεί άμεσα. Ακόμη, οι συσκευές του φυσικού αερίου σε περίπτωση που διαφύγει φυσικό αέριο ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση βλάβης, κλείνουν αυτόματα για λόγους ασφαλείας.

Πολλές φορές υπάρχουν ενδοιασμοί και απορίες σχετικά με την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε ένα ολόκληρο κτίριο και για την εγκατάσταση σε ένα διαμέρισμα. Τα εξειδικευμένα συνεργεία εγκατάστασης φυσικού αερίου της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεται για αυτές τις δύο περιπτώσεις:

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία

Η μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης με την τοποθέτηση φυσικού αερίου είναι μία ιδιαιτέρως απλή διαδικασία. Αρχικά, πραγματοποιείται η σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο Φυσικού Αερίου και η τοποθέτηση μετρητή. Έπειτα, αντικαθίσταται ο καυστήρας πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου.

Δεν απαιτείται η αλλαγή των σωληνώσεων νερού της θέρμανσης, των σωμάτων του καλοριφέρ ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου της κεντρικής θέρμανσης. Ενώ η δεξαμενή πετρελαίου δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό έπειτα από την εγκατάσταση του φυσικού αερίου.

Σε περίπτωση που δεν διαθέτεις σώμα καλοριφέρ στον χώρο σου, εμπιστεύσου τους επαγγελματίες μας για την εξειδικευμένη τοποθέτησή του. Ακόμη, μπορείς να προγραμματίσεις την τακτική συντήρηση των σωμάτων καλοριφέρ ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο πιθανής βλάβης.

Αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα

Η αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου σε ένα διαμέρισμα, επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ατομικού λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου μέσα στο σπίτι ή σε ημιυπαίθριο χώρο.

Η διαδικασία είναι απλή και ασφαλής και επιτυγχάνετε η πλήρης αυτονομία του διαμερίσματος στη θέρμανση. Η παροχή φυσικού αερίου στο διαμέρισμα γίνεται εφικτή με εξωτερική σωλήνωση που φτάνει από το μετρητή μέχρι τον ατομικό λέβητα.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να καταχωρήσεις το αίτημά σου για φυσικό αέριο στον χώρο σου και να πάρεις προσφορές για κόστη εγκατάστασης φυσικού αερίου, από τα πιο αξιόπιστα συνεργεία εγκατάστασης φυσικού αερίου στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Χρήστος Κότσης
37 Αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας!!
Τέχνη Group
2 Αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικός, γρήγορος και αποτελεσματικός στη δουλειά του. Ευχαριστούμε!
Δημήτριος Κρητικός
3 Αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός και γρήγορος!
Σωτήρης Ρίζος
3 Αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Ορεστης Κυριάζος
13 Αξιολογήσεις
Πολύ οικονομικό και γρήγορο service!
Αντώνης Χατζής
6 Αξιολογήσεις
Χρειάστηκε καινούρια βρύση για το νιπτήρα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εργασία, τις τιμές και την ευγένεια!
Σχετικά άρθρα
Ο λέβητας φυσικού αερίου σού έχει λύσει τα χέρια; Είσαι από τους τυχερούς που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση του
Το φθινόπωρο είναι εδώ και τα πρώτα τσουχτερά κρύα βρίσκονται προ των πυλών. Είναι λογικό λοιπόν μπροστά στον ερχομό ενός “χειμώνα κρίσης”