3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων Νέα Ιωνία

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ALFA EXPO - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που σχετίζονται με την οργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του μέσα από την παροχή επαγγελματικής διοργάνωσης, που ξεπερνά τις προσδοκίες του. Το βέβαιο είναι ότι τόσο οι προσιτές τιμές μας, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης ποιότητας, όσο και η πολυετής πείρα που διαθέτουμε στην άψογη διεξαγωγή πολυπληθών εκδηλώσεων, θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY - ΚΟΥΡΤΕΛΕΣΗ Θ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Γ ΟΕ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία άνοιξε τις πύλες της, τον Σεπτέμβρη του 2010 και αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση, με τη δική μας φροντίδα και τη δική σας υπογραφή, για αξέχαστη εμπειρία γεύσης και διασκέδασης. Ένας μαγευτικός χώρος που θα σας εντυπωσιάσει με την πρωτότυπη αρχιτεκτονική του σχεδίαση και την υψηλή αισθητική του. Το Αρχοντικό Gallery είναι σε θέση να καλύψει από την πιο απλή συγκέντρωση, μέχρι μεγάλες δεξιώσεις με υπευθυνότητα και ξεχωριστές προτάσεις, ενώ το καταρτισμένο προσωπικό θα αναλάβει την άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αχιλλέας Γεωργιάδης - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδηλώσεων. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών που καλύπτουν όλα τα στάδια της εκδήλωσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν πολύ τη δουλειά τους, και πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Η εμπειρία, οι πρωτότυπες ιδέες, η ποιότητα σε συνδυασμό με αυτό που έχετε ονειρευτεί, θα έχει ως αποτέλεσμα την ξεχωριστή δημιουργία event!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων Νέα Ιωνία