4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την ανακαίνιση των χώρων της πολυκατοικίας


Δημήτρης Άνθιμος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Δίνω ολοκληρωτικές απαντήσεις στο ερώτημα της ανακαίνισης του χώρου της πολυκατοικίας σας. Το άρτια εξοπλισμένο γραφείο μας, αποτελείται από Αρχιτέκτονες - Πολιτικούς μηχανικούς και Μηχανολόγους μηχανικούς, έμπειρους και υπεύθυνους, έχοντας κοινό στόχο την προσφορά ποιοτικών αποτελεσμάτων και υπηρεσιών. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη μας, δίνουμε πρόθυμα λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τις κτιριακές του εγκαταστάσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημιουργών Τέχνημα -Τέχνημα - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας μετά από 22 έτη εμπειρίας, με σύμμαχο τα πλέον σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Παρέχουμε δημιουργικές και λειτουργικές λύσεις ικανοποιώντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Η υπευθυνότητα στην εργασία, η καθαριότητα του χώρου εφόσον ολοκληρωθεί η εργασία, αλλά και η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Δίνουμε οικονομικές και έξυπνες λύσεις και τα αποτελέσματα που σας αντιπροσωπεύουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Πότσης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας Πράσινες Εργασίες, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση των κτιριακών σας εγκαταστάσεων και άρα και του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Είμαστε η καλύτερη λύση για όσους αναζητούν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και πολύ καλές τιμές. Με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενό μας, βρισκόμαστε δίπλα σας για να δώσουμε λύση και να προτείνουμε ιδέες για να γίνει ο χώρος σας όμορφος και άνετος. Στόχος μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες για να είμαστε κι εμείς ικανοποιημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Καστρινός - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας, σε όλα τα στάδια. Το τεχνικό μου γραφείο έχει εδραιώσει την παρουσία του στον μελετητικό και κατασκευαστικό χώρο από το έτος 1999, και εγώ με την πείρα μου έχω ασχοληθεί με αμέτρητους χώρους τους οποίους φροντίζω πάντα να παραδίδω στους πελάτες όπως ακριβώς τους επιθυμούν. Μαζί με την ομάδα μου χρησιμοποιώ υλικά εξαιρετικής ποιότητας και διαμορφώνουμε τον χώρο με στυλ και άνεση. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και ολοκληρωμένων λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Νέα Ιωνία - 4 επαγγελματίες