3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Αλέξανδρος Καστρινός - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του μπάνιου σας σε όλα τα στάδια.Το τεχνικό μου γραφείο έχει εδραιώσει την παρουσία του στον μελετητικό και κατασκευαστικό χώρο από το έτος 1999, και εγώ με την πείρα μου έχω ασχοληθεί με αμέτρητους χώρους τους οποίους φροντίζω πάντα να παραδίδω στους πελάτες όπως ακριβώς τους επιθυμούν. Μαζί με την ομάδα μου χρησιμοποιώ υλικά εξαιρετικής ποιότητας και διαμορφώνουμε τον χώρο με στυλ και άνεση. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και ολοκληρωμένων λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Δίνουμε στο μπάνιο σας το στυλ και την αισθητική που του αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημιουργών Τέχνημα -Τέχνημα - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας μετά από 22 έτη εμπειρίας, με σύμμαχο τα πλέον σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Παρέχουμε δημιουργικές και λειτουργικές λύσεις ικανοποιώντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Η υπευθυνότητα στην εργασία, καθαριότητα του χώρου εφόσον ολοκληρωθεί η εργασία, αλλά και η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Δίνουμε οικονομικές και έξυπνες λύσεις και τα αποτελέσματα που σας αντιπροσωπεύουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση του μπάνιου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Με 38 χρόνια εμπειρίας στον και γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας και την παράδοση χώρων λειτουργικών και άνετων, καταφέραμε να καθιερωθούμε στον χώρο και να έχουμε ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και βαθιά τεχνογνωσία μας και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές γινόμαστε η πρώτη επιλογή για την ανακαίνιση του μπάνιου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Νέα Ιωνία - 3 επαγγελματίες για ανακαινίσεις