3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


Αλέξανδρος Καστρινός - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του δωματίου σας, σε όλα τα τα στάδια. Το τεχνικό μου γραφείο έχει εδραιώσει την παρουσία του στον μελετητικό και κατασκευαστικό χώρο από το έτος 1999. Εγώ και η ομάδα μου προμηθευόμαστε υλικά εξαιρετικής ποιότητας και διαμορφώνουμε τον χώρο σας όπως το επιθυμείτε. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και ολοκληρωμένων λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο επαγγελματισμός και η υψηλή παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι άριστη και γι 'αυτό και αξίζει να μας προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Με 38 χρόνια εμπειρίας στον και γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας και την παράδοση χώρων λειτουργικών και άνετων, καταφέραμε να καθιερωθούμε στον χώρο και να έχουμε ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και βαθιά τεχνογνωσία και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές γινόμαστε η πρώτη επιλογή για την ανακαίνιση οποιουδήποτε δωματίου του σπιτιού σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημιουργών Τέχνημα -Τέχνημα - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας μετά από 22 έτη εμπειρίας, με σύμμαχο τα πλέον σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου και οποιουδήποτε δωματίου σας. Παρέχουμε δημιουργικές και λειτουργικές λύσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Η υπευθυνότητα στην εργασία, καθαριότητα του χώρου εφόσον ολοκληρωθεί η εργασία, αλλά και η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Δίνουμε οικονομικές και έξυπνες λύσεις και τα αποτελέσματα σας αντιπροσωπεύουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Νέα Ιωνία - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις