3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Νέα Φιλαδέλφεια

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


MISTER CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για άμεσες υπηρεσίες catering με γνώμονα τις επιθυμίες των πελατών μας για τις εκδηλώσεις τους. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΣΤΙΑΣΙΣ CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Βρισκόμαστε εδώ και χρόνια στον χώρο και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering άμεσα και οικονομικά. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για την εκδήλωση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια , διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PIAR΄S CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Δίνουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις στις υπηρεσίες catering με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.Πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Νέα Φιλαδέλφεια